Politie Gelderland-Zuid

Link naar website Meld Misdaad Anoniem

Onderzoek naar diefstal met geweld

Nijmegen, 12-04-2009 o Zaterdagnacht is een 54-jarige automobilist in Nijmegen bestolen van zijn geld door twee onbekende daders. Hij is daarbij bedreigd met een vuurwapen.

De man uit Groesbeek reed rond 00.30 uur als taxichauffeur naar de Nijmeegse wijk Malvert 65e straat voor een rit. Bij het flatgebouw aangekomen en uitgestapt, werd het slachtoffer van achteren vastgegrepen. Vervolgens werd hij onder bedreiging van een vuurwapen gesommeerd geld te geven. Daarvoor werd het slachtoffer door de dader naar de taxi geduwd.

Nadat de dader een portemonnee had weggenomen, is hij met zijn mededader gevlucht.

Het slachtoffer liep door een trap van de verdachte letsel op aan zijn heup. De man heeft aangifte gedaan van de diefstal met geweld. De politie onderzoekt de overval.

Signalement dader(s)

Van de verdachte met het vuurwapen is het volgende bekend.

Lengte ongeveer 165 cm.
Normaal postuur

Buitenlands accent en getinte huidskleur

Hij had over zijn hoofd een bivakmuts

De man droeg een halflang zwart jack.

Van de 2e dader is niets bekend.

Getuigenoproep

De politie roept mensen die meer kunnen vertellen over de berovingen op zich te melden bij de politie in Nijmegen op telefoonnummer 0900-8844. Dat geldt ook als u mogelijk verdachte situaties heeft gezien. Ook wanneer u denkt dat iets niet van belang is, kan het ons wellicht verder helpen in het onderzoek. U kunt ook anoniem informatie doorgeven via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. (01)

Laatst gewijzigd 12-04-2009 6:56 | © Regio Gelderland-Zuid |