Politie Zeeland


---


O-758-2009 Verkeerscontrole, Bruinisse
Vrijdagochtend -en middag heeft politie Zeeland, aan de N59 bij Bruinisse een verkeerscontrole gehouden.
Bij de controle, die plaatsvond tussen 09.30 en 15.30 uur, zijn 43 voertuigen gecontroleerd. Er zijn bekeuringen uitgeschreven voor:
- 3x overbelading
- 1x geen kentekenplaat
- 2x buitenspiegels niet aanwezig (voor caravan)
- 2 x geen losbreekreminrichting / hulpkoppeling
- 1x niet in het bezit zijn van rijbewijs E achter B
- 1x overschrijding geluid
- 1x kenteken niet goed zichtbaar
- 1x niet dragen van de autogordel
- 1x niet handsfree bellen
- 4x blinderend folie op de ruiten

W-759-2009 Rijden onder invloed, Vlissingen
Zaterdagavond rond 21.25 uur is een 34-jarige automobilist uit Vlissingen, aan Westerzicht in Vlissingen aangehouden wegens rijden onder invloed.
Door getuigen werd gezien dat de man even daarvoor, op de kruising Nieuwe Vlissingseweg, President Rooseveltlaan in Vlissingen tegen een stoeprand reed.
Vervolgens reed hij naar Westerzicht. Hier ging hij een woning in waar hij enige tijd later door de politie werd aangehouden.
Uit ademanalyse bleek dat de man 3,9 maal teveel had gedronken. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs is ingevorderd.

O-760-2009 Rijden onder invloed, Rilland
Zaterdagavond rond 23.55 uur is een 20-jarige bromfietser uit Woensdrecht, aan de Markiezaatsweg in Rilland gecontroleerd op het rijden onder invloed.
Uit ademanalyse bleek dat de man ruim 2,1 maal teveel had gedronken. Tegen de man, die beginnend bestuurder is, is proces-verbaal opgemaakt. Tevens is zijn rijbewijs ingevorderd.