Politie Noord- en Oost Gelderland

|     |Laren  (Gld) - Overleden na verkeersongeval               |

Bij een verkeersongeval op de N332 tussen de Markeloseweg en de Rijksweg A1 in Laren (Gld) is zaterdagavond 11 april een 55 jarige inwoonster van Laren zwaar gewond geraakt. De vrouw is overgebracht naar het ziekenhuis waar ze enige tijd later aan haar verwondingen overleed.


Het ongeval vond omstreeks 19.00 uur plaats. Vermoedelijk kwam de 55-jarige vrouw op de op de linkerweghelft terecht waar ze frontaal tegen een haar tegemoetkomende auto botste. Hierna botste ze tegen een tweede personenauto, waarna haar auto over de kop vloog en op kop op de weg terecht kwam.


De vrouw raakte bij de aanrijding zwaar gewond (gebroken been en inwendig letsel) en is overgebracht naar het ziekenhuis in Enschede waar zij enige uren later is overleden.


Inzittenden van de auto's waar de vrouw tegenaan botste, twee mannen uit Rotterdam (44 en 18 jaar) en een 28-jarige man uit Zoetermeer, zijn met diverse vleeswonden overgebracht naar het ziekenhuis in Almelo.


De verkeersongevallendienst van de politie heeft een eerste onderzoek gedaan naar de oorzaak van het ongeval. Hierdoor was de N332 geruime tijd afgesloten.

|     |Warnsveld - Aangehouden voor vernieling                   |

De politie heeft zaterdag 11 april een 34-jarige man uit Warnsveld aangehouden op verdenking van vernieling van een ruit.


Bij de politie kwam omstreeks 23.45 uur de melding binnen dat de man een ruit van een woning aan de Gaikhorst had vernield. Agenten die ter plaatse gingen zagen dat de ruit van een voordeur was vernield en hoorden dat de 34-jarige man vertelde dat hij dat had gedaan. Hierop is de man aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Na verhoor is de man in vrijheid gesteld.

|     |Warnsveld - Aangehouden voor vernieling ruiten            |

Een 27-jarige inwoner van Warnsveld is zondagochtend 12 april aangehouden op verdenking van vernieling van vier ruiten van een winkel


Omstreeks 06.00 uur kwam bij de politie de melding binnen dat een persoon ruiten vernielde op de Dreiumme in Warnsveld. Agenten die ter plaatste gingen konden op aanwijzingen van een getuige de 27-jarige man aanhouden. Hij is voor nader verhoor overgebracht naar het politiebureau.


EINDE BERICHTEN

-----------------------

(





(

---- --