Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom, 12-04-2009

Politie houdt gezochte Halsterenaar aan

HALSTEREN: De politie heeft zondagmorgen een 36-jarige man uit Halsteren aangehouden. Hij werd gezocht in verband met een brutale winkeldiefstal begin maart bij een elektronicazaak aan de St.
Josephstraat in Bergen op Zoom. Terwijl personeel even bezig was, liep een onbekende man met een televisie naar buiten. De bedrijfsleidster herkende de man en zette de politie op het spoor. De Halsterenaar is op het bureau voor verder onderzoek in verzekering gesteld.

Dronken motorrijder van de weg gehaald

OUD GASTEL: Een 44-jarige motorrijder uit Wouw is zaterdagmiddag kort voor 18.00 uur zijn rijbewijs kwijtgeraakt, nadat hij werd betrapt op dronken rijden. Hij reed op zijn motor over de A17 toen agenten hem wilden controleren. De man blies 655 ug/l, terwijl maximaal 220 ug/l is toegestaan. Bij waarden vanaf 575 ug/l wordt het rijbewijs
ingevorderd, dus ook in dit geval. Tegen de motorrijder wordt
proces-verbaal opgemaakt.

HOEVEN: De politie heeft zondagmorgen rond 00.30 uur een 62-jarige automobilist uit St. Willebrord in de kraag gepakt. Dat gebeurde op de Bovendonksestraat. Hij reed slingerend over de weg. Bij een controle blies de man maar liefst 1005 ug/l, ruim 4,5 maal het toegestane maximum. Ook deze weggebruiker kon zijn rijbewijs inleveren.

Politie houdt twee stappers aan tijdens horecatoezicht in Roosendaal

ROOSENDAAL: Agenten die zijn belast met het horecatoezicht in het centrum van Roosendaal hebben zondagmorgen twee aanhoudingen verricht. Een 25-jarige man uit Bergen op Zoom werd gearresteerd, omdat hij na een opstootje op de Markt een vordering om te vertrekken, niet opvolgde. Een 26-jarige inwoner van Katwijk werd opgepakt wegens belediging. Hij vond het nodig agenten uit te schelden.

Roosendaler verdacht van mishandeling ex-vriendin

ROOSENDAAL: De politie heeft zaterdagavond kort na 19.00 uur een 27-jarige Roosendaler aangehouden wegens mishandeling. De man wordt ervan verdacht zijn ex-vriendin te hebben geslagen in haar woning in de wijk Langdonk. Ook zou hij haar met de dood bedreigd hebben. De Roosendaler is op het bureau in verzekering gesteld.

Auteur: Andre van den Hul