Politie Zeeland


---


W-765-2009 Mishandeling - Getuigenoproep
Politie Zeeland is op zoek naar getuigen van een mishandeling die in de nacht van zaterdag op zondag, rond 00.30 uur op het station van Arnemuiden plaatsvond.
Een 43-jarige man uit Arnemuiden kwam rond genoemd tijdstip met de trein aan op het station in Arnemuiden. Toen hij uitstapte, stapten drie onbekende meisjes achter hem de trein uit. De meisjes maakten wat opmerkingen over/tegen de man en gingen vervolgens bij een groepje jongens op het perron staan.
Toen de man, met zijn fiets langs het groepje wilde om het perron te kunnen verlaten, keerde de groep zich tegen hem.
De man werd door meerdere jongens en meisjes uit de groep beledigd. Ook werd de man door een van de jongens uit het groepje mishandeld. Het hele voorval vond plaats op perron 2 van station Arnemuiden.
De politie is op zoek naar getuigen van deze mishandeling. Zij worden verzocht zich te melden op het politiebureau in Middelburg of op telefoonnummer 0900-8844.

Z-766-2009 Diefstal uit woning, Sas van Gent
Zondagochtend tussen 08.30 uur en 11.00 uur is er ingebroken in een woning aan het Bolwerk in Sas van Gent.
Uit de woning is beeldapparatuur met onbekende waarde weggenomen.
Er is een raam geforceerd; het totale schadebedrag is onbekend.

O-Z-767-2009 Onderzoek naar dode roofvogels
Politie Zeeland heeft een onderzoek ingesteld naar de vergiftigingen van roofvogels in de gemeente Reimerswaal en in de omgeving van Biervliet.
Tussen eind maart en begin april zijn in de gemeente Reimerswaal zes dode roofvogels aangetroffen. Vijf van deze vogels bleken vergiftigd te zijn. Bij de zesde vogel kon de juiste diagnose niet gesteld worden.
Ook in de omgeving van Biervliet zijn in dezelfde periode zes dode roofvogels gevonden, waarvan er in ieder geval twee zijn vergiftigd. Van vier vogels wordt de doodsoorzaak nog onderzocht.
De dode roofvogels die zijn aangetroffen betreffen 9 buizerds, 2 sperwers en 1 bruine kiekedief.
De politie heeft een onderzoek ingesteld om de daders van deze vergiftigingen te kunnen achterhalen.

O-768-2009 Verkopers nepgoud, Goes
De laatste maanden wordt er in Goes en omstreken regelmatig nepgoud aangeboden.
Door enkele volwassenen met kinderen wordt, vanuit een auto met buitenlands kenteken, goud aangeboden voor een lage prijs. Hierbij wordt een zielig verhaal verteld om mensen te overtuigen iets te kopen.
Het goud wat door deze personen te koop wordt aangehouden blijkt nepgoud te zijn.
De politie adviseert mensen dan ook geen goud wat op deze manier wordt aangeboden te kopen. Mensen die al goud gekocht hebben worden verzocht aangifte te doen.





Politie Zeeland