Ingezonden persbericht


Race Losail Qatar DeGraaf Grand Prix Team

Korte race brengt DeGraaf Grand Prix Team 9e positie in Qatar

Met een extreem korte race heeft de Britse DeGraaf Grand Prix rijder Danny Webb een uitstekende negende positie behaald tijdens de eerste Grand Prix van 2009 in Qatar. Randy Krummenacher had een ongelukkige start en viel terug naar een 25e positie en verloor in de eerste ronde bijna de controle over zijn Aprilia maar vocht terug naar een 22e positie. Doordat de race beëindigd werd na vier ronden zijn de punten gehalveerd en heeft het DeGraaf Grand Prix Team 3,5 punt verdiend.

Danny Webb (9e): "Ik had een hele goede start. Achteraf gezien kwam dit goed uit omdat de race na vier ronden werd afgelast door de regen. Ik reed in de tweede groep en had geen moeite om het bij te houden. Het gevoel was goed en ik had het idee dat ik samen met Stefan Bradl naar de kopgroep kon rijden. Jammer genoeg werd de race afgelast en eindigde ik als 9e. Ik ben blij met dit resultaat na de afstelling problemen die we gehad hebben tijdens de test en de trainingen hier in Qatar. Ik kijk echt uit naar de volgende race in Motegi!"

Randy Krummenacher (22e): "Mijn start was slecht en ik viel terug naar de 25e plek. In de eerste ronde verloor ik zelfs bijna de controle over mijn Aprilia en verloor ik de aansluiting met de groep voor me. Ik kon gelukkig snel mijn ritme vinden en begon rijders in te halen. Toen ik de rode vlag zag was ik niet blij. Dit is niet het resultaat waar ik op hoopte maar ik weet dat mijn snelheid in deze korte race goed genoeg was voor een 10e of 11e positie. Gelukkig is de volgende race in Motegi al over twee weken."

press@molenaarracing.com


http://www.molenaarracing.com