Gemeente Putten

Vrijwilligersorganisaties presenteren zich op de informatiemarkt van Chr. College Groevenbeek

Chr. College Groevenbeek organiseert op dinsdag 14 april 2009 van 14.30 tot 16.30 uur een informatiemarkt in de school aan de Paul Krugerweg 44 in Ermelo.
Tijdens deze informatieÂmarkt kunnen vrijwilligersorganisaties uit Ermelo en Putten zich presenteren aan de leerlingen die in het schooljaar 2009-2010 een maatschappelijke stage gaan uitvoeren. De leerlingen krijgen zo gelegenheid kennis te maken met de organisaties en zich te oriënteren op wat voor stage ze zullen gaan doen. Voor de organisaties is het een kans zich te promoten aan de toekomstige maatschappelijke stagiaires.
Elke organisatie kan een tafel inrichten met eigen materiaal en vacatures. In etappes zullen ruim 300 leerlingen de markt bezoeken.

Om deze eerste officiële informatiemarkt een feestelijk tintje te geven, worden er drie prijzen ter waarde van ⬠500,00 per stuk uitgeloofd aan de kramen die het meest jongerenproof zijn. Deze prijs kan besteed worden aan de maatschappelijke stage binnen de eigen organisatie.
Een deskundige jury let onder andere op de informatie, taalgebruik, aantrekkelijke vacatures en het enthousiasme van de deelnemers van de kraam.

Informatie en aanmelden kan bij genoemde school, contactpersoon: mevrouw Roelie Bakker, telefoon 0341-274950, e-mail: rbakker@groevenbeek.nl of bij het Steunpunt Vrijwilligerswerk Putten, mevrouw Annie de Kruijff, telefoon 0341-359639, e-mail: steunpuntvrijwilligerswerk@putten.nl.

---