Gamekings start feestelijk aan uniek 10de seizoen

02/04/2009 14:16

Blammo Media

Tiende seizoen voor gameprogramma uniek in Europa.

Op 14 april 2009 om 21:00 uur is de eerste aflevering van het 10de seizoen van Gamekings te zien op TMF. En dat is een unicum, want Gamekings is daarmee veruit het langstlopende gameprogramma van Europa.

Al jaren is Gamekings het best bekeken programma op TMF en de website Gamekings.tv heeft inmiddels 1,5 miljoen bezoekers per maand. En dat is natuurlijk een goede reden voor een feestje. Daarom zijn Skate, Boris, Ruben, Dennis, JJ, Jan, Melle, Steven, Pascal en Martin in de eerste aflevering op TMF ook helemaal in de feeststemming!

Om het tiende seizoen nog eens extra feestelijk te maken, komt er gedurende dit seizoen ook een tiende presentator bij. Wie dit wordt is nog even geheim, maar in een van de nieuwe afleveringen zal hij of zij op spectaculaire wijze bekend gemaakt worden.

Verder draait het natuurlijk ook in dit seizoen weer om de nieuwste games, die op de bekende Gamekings-wijze volledig afgebrand of de hemel in geprezen worden. Ook de perstrips en evenementen ontbreken dit jaar niet. Zo staan de E3 in Los Angeles, Tokyo Game Show, Keulen Games Convention en uiteraard Firstlook 2009 op het programma.

Gamekings wordt geproduceerd door Blammo Television, onderdeel van Blammo Media. Blammo Media is het grootste gamemediabedrijf van de Benelux en produceert televisieprogramma's, websites, tijdschriften en evenementen gerelateerd aan games. Daarnaast biedt Blammo advies aan bedrijven die via het entertainmentproduct games hun (jonge) doelgroepen wil bereiken.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.gamekings.tv