Gemeente Pekela


Tweetal wegstremmingen vanaf 14 april a.s. in Oude Pekela


-Tijdelijke Wegafsluiting Wedderweg in Oude Pekela voor al het verkeer


-Tijdelijke Wegafsluiting gedeelte Hugo de Grootstraat in Oude Pekela voor al het verkeer.

Na de paasdagen, op 14 april 2009 begint Roelofs Wegenbouw BV uit Den Ham in opdracht van de Gemeente Pekela met een rioolreconstructie aan de Wedderweg in Oude Pekela. Het gaat om het gedeelte tussen de Industrieweg Oost en de Torenlaan. Tijdens de werkzaamheden is dit wegvak afgesloten voor al het verkeer. Tijdens de werkzaamheden is een omleidingroute ingesteld via de Industrieweg Oost, de Winschoterweg, De N367 en de Raadhuislaan. De omleidingroute wordt door middel van bebording aangegeven. Als de reconstructie volgens planning verloopt, verwachten wij dat de werkzaamheden van de aannemer voor de bouwvak op 17 juli 2009 zijn afgerond.

Tevens begint hetzelfde bedrijf op 14 april 2009 met een rioolreconstructie aan de Hugo de Grootstraat in Oude Pekela. Het gaat om het gedeelte tussen de IJsbaanlaan en de Graaf Adolfstraat. Tijdens de werkzaamheden is dit wegvak afgesloten voor al het verkeer. Tijdens de werkzaamheden is een omleidingroute ingesteld via de IJsbaanlaan, de Burgemeester Snaterlaan en de Scheepvaartstraat. De omleidingroute wordt door middel van bebording aangegeven. Als de reconstructie volgens planning verloopt, verwachten wij dat de werkzaamheden van de aannemer voor hemelvaartsdag op 21 mei 2009 zijn afgerond.

De werkzaamheden zullen ongetwijfeld leiden tot enige overlast. Wij zullen dit samen met de aannemer proberen tot een minimum te beperken en rekenen daarbij op uw begrip en medewerking. Voor vragen en klachten kunt u contact opnemen met de heer M.Jonker, 0597-617412 (rechtstreeks).