Partij van de Arbeid

PvdA-Voorlichting

Den Haag, 8 april 2009

'Mariëtte in gesprek met..' ...over de Duurzame Deal

'Mariëtte in gesprek met' is een serie bijeenkomsten waarbij PvdA-fractievoorzitter Mariëtte Hamer in gesprek gaat met personen die werkzaam zijn binnen een specifiek aandachtsgebied. Deze derde bijeenkomst, op dinsdag 14 april, heeft als thema 'Kredietcrisis en duurzaamheid: de duurzame deal'. Locatie: Senaatszaal van de Technische Universiteit, Mekelweg 5, Delft, aanvang: 19.30 uur.

Mariëtte Hamer gaat deze avond in gesprek met mensen die werkzaam zijn binnen het veld van de arbeidsmarkt en duurzaamheid. Centraal staat de vraag hoe de huidige crisis kan worden benut om de economie en onze samenleving duurzamer te maken. Hoe met duurzame investeringen de arbeidsmarkt gestimuleerd kan worden. Antwoorden op deze vragen kunnen de route naar een duurzame economie aangeven. Ook het pakket maatregelen dat op 25 maart is gepresenteerd wordt onder de loep genomen.

Onder de tafelgasten bevinden zich Karen Lagendijk (Nuon), Peter Gortzak (FNV), Tim van der Hagen (TU Delft), Peter Noordanus (Neprom) en Ad van Wijk (Econcern).



Partij van de Arbeid