Gemeente Zwolle

Nota van Uitgangspunten Bagijneweide

Datum uitgave persbericht: 04/09/2009

Dinsdag 14 april 2009 wordt de Nota van Uitgangspunten voor de herontwikkeling van de Bagijneweide besproken in de raad tijdens de informatieronde op het Raadsplein. Iedereen is van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. Tijdens de informatieronde heeft iedereen de gelegenheid om in te spreken op de Nota van Uitgangspunten en eventuele vragen van raadsleden te beantwoorden. Hiervoor is per persoon een spreektijd van maximaal 5 minuten beschikbaar.

De informatieronde is openbaar en geeft raadsleden de mogelijkheid om zich een beeld te vormen van de nota. Op deze wijze kan de meningsvorming of de besluitvorming beter verlopen. Mensen die tijdens de informatieronde op de Nota van Uitgangspunten Bagijneweide willen inspreken, kunnen dat vooraf telefonisch melden bij de raadsgriffie op nummer (038) 498 21 81 of per e-mail op raadsgriffie@zwolle.nl. De tekst van het raadsvoorstel en de Nota van Uitgangspunten staat op www.bagijneweidezwolle.nl

Nota van uitgangspunten

Na een periode van gedegen voorbereiding is een nieuwe start gemaakt met de (her)ontwikkeling van de Bagijneweide. Het afgelopen jaar is samen met bewoners en gebruikers een visie voor het gebied ontwikkeld die is uitgewerkt in een Nota van Uitgangspunten. Deze nota is inmiddels door het college vastgesteld.

Contact

Voor uw vragen kan contact op worden genomen met de raadsgriffie van de gemeente Zwolle, telefoonnummer (038) 498 24 49.