Gemeente De Wolden

Zuidwolde, 9 april 2009






Persbericht


Informatieavond nieuwe inwoners De Wolden


Dinsdag 14 april zijn de nieuwe inwoners van de gemeente De Wolden vanaf 19.30 uur van harte welkom voor een nadere kennismaking met De Wolden in het gemeentehuis in Zuidwolde. Vorige maand ontvingen degenen die zich tussen 1 maart 2008 en 1 maart 2009 in De Wolden hebben ingeschreven een persoonlijke uitnodiging.


Tijdens de informatieavond stellen de collegeleden zich voor via een interactieve voorstelronde. Medewerkers van gemeentelijke afdelingen, maar ook van andere instanties, bemannen verschillende informatiekraampjes in de centrale hal van het gemeentehuis.

Het programma:
19.30 uur:  Ontvangst
19.45 uur:  Welkomstwoord burgemeester Peter Snijders
19.50 uur:  Interactieve voorstelronde college van B&W, gemeentesecretaris en griffier onder leiding van mevrouw José Martin
20.30 uur:  Informatiemarkt

Op de informatiemarkt zijn de volgende instanties en gemeentelijke afdelingen te vinden:
De gezamenlijke bibliotheken, Stichting Welzijn De Wolden, Drenthe college, Alfa College, Streekradio De Wolden, een afvaardiging van de belangenverenigingen in De Wolden, Politie De Wolden en de gemeentelijke afdelingen VROM, Openbare Werken, Gemeentewinkel, Financiën, Belastingen en Samenleving. Ook zijn er vier politieke partijen uit De Wolden aanwezig.

Bijna negentig nieuwe inwoners hebben zich aangemeld voor deze informatieavond.


Noot van de redactie:   
Voor meer informatie kunt u terecht bij cluster communicatie gemeente De Wolden, tel. (0528) 378239/378241.




---- --