Drenthe College


Description: Vakwedstrijden Friesland College In een gezellige en bedrijvige omgeving streden op donderdag 2 april cursisten van verschillende ROC's op de middelbare Hotelschool Friesland (voorheen MBO Hospitality & Tourism) in verscheidene culinaire disciplines om de felbegeerde FC Horeca Bokaal. En zoals altijd lieten de deelnemers zich van hun beste kant zien in de wedstrijdklassen gastronomie, patisserie, à la minute koken (koud/warm), gastenservice, biertappen, koude klasse, warme klasse, topklasse keuken, topklasse bediening, frites bakken en management.eed

Startpagina

Vakwedstrijden Friesland College
In een gezellige en bedrijvige omgeving streden op donderdag 2 april cursisten van verschillende ROC's op de middelbare Hotelschool Friesland (voorheen MBO Hospitality & Tourism) in verscheidene culinaire disciplines om de felbegeerde FC Horeca Bokaal. En zoals altijd lieten de deelnemers zich van hun beste kant zien in de wedstrijdklassen gastronomie, patisserie, à la minute koken (koud/warm), gastenservice, biertappen, koude klasse, warme klasse, topklasse keuken, topklasse bediening, frites bakken en management.eed

Marleen Bergwerf uit Beilen werkzaam bij Hotel Wesseling te Dwingeloo en leerling zelfstandig werkend kok van het Drenthe College te Hoogeveen won de eerste prijs bij de categorie desserts. De opdracht was een dessert te maken van suikerbrood. Marleen had hiervan een drieluik gemaakt, cake van suikerbrood ,een oublie met een panacotta van suikerbrood en een bonbon van suikerbrood. De jury was onder de indruk van het niveau en de kwaliteit.