Gemeente Oldebroek


Inloopspreekuur Maatschappelijke Dienstverlening Veluwe

Maatschappelijke Dienstverlening Veluwe biedt professionele hulp aan mensen bij het oplossen van en omgaan met hun problemen in het dagelijkse leven en/of werk. Om u bekend te maken met onze dienstverlening willen we u op deze manier graag regelmatig wat uitgebreider informeren. Deze week wordt het inloopspreekuur uitgelegd.

Tijdens het inloopspreekuur kunt u zonder afspraak of verwijzing van een arts in contact komen met een maatschappelijk werker. U kunt tijdens dit spreekuur binnenlopen in onze kantoren in Oldebroek en Wezep. Tijdens het inloopspreekuur kunt u ook informeren wat hulpverlening bij het Maatschappelijk Werk voor u zou kunnen betekenen. U kunt zich bijvoorbeeld aanmelden voor hulpverlening in individuele gesprekken met een maatschappelijk werker of voor hulpverlening via gespreksgroepen. Daarnaast kunt u terecht voor informatie- en advies over verschillende onderwerpen zoals echtscheiding, financiën etc. Ook kunnen we u helpen bij het invullen van formulieren. Tijdens het inloopspreekuur kunnen ook bestaande cliënten terecht voor korte vragen die niet kunnen wachten tot de volgende afspraak.

Telefonische bereikbaarheid
Tijdens het inloopspreekuur kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen. U wordt dan doorverbonden met één van onze medewerkers in Oldebroek of Wezep. Ook via deze weg krijgt u antwoord op uw vragen over onze dienstverlening. Belt u buiten het spreekuur of is er niemand die u op dat moment te woord kan staan dan kunt u een boodschap doorgeven en wordt u zo snel mogelijk teruggebeld. Maatschappelijke Dienstverlening Veluwe is 24 uur per dag telefonische bereikbaar.

Oldebroek:
Kulturhus de Talter
Stouwdamsweg 4b
Spreekuur: maandag t/m donderdag en vrijdag de oneven weken van 8:30 tot 9:30 uur Tel.nr. 0900-2300 230

Wezep:
Callunastraat 15
Spreekuur: maandag t/m donderdag en vrijdag de even weken van 8:30 tot 9:30 uur Tel. nr. 0900-2300 230