Wereldkampioenschappen ijshockey in Zwitserland - Volledige informatie in een oogopslag 14/04/2009 11:01

PR Newswire

BERN, Zwitserland, April 14 /PRNewswire/ -- Het internetplatform swissinfo.ch doet verslag van de wereldkampioenschappen ijshockey in Zwitserland met een speciale webpagina. Het dossier bevat informatie over de wedstrijden, kijkt achter de schermen en biedt achtergrondinformatie over de concurrentie. Briefings over de IIHF- wereldkampioenschappen 2009 in Zwitserland zijn beschikbaar in het Engels, Duits, Frans, Italiaans en Russisch.

Het meertalige internetplatform swissinfo.ch maakt van de
wereldkampioenschappen ijshockey in Zwitserland een speciaal onderwerp. Het dossier van het IIHF-wereldkampioenschap 2009 biedt up-to-date wedstrijdverslagen, scoreoverzichten, achtergrondinformatie, video's, audio en fotogallerijen.

swissinfo.ch biedt profielen van spelers en trainers en peilt de stemming van de fans met reportages ter plaatse. En bovendien zijn er ook artikelen over de gaststeden Bern en Zürich, evenals over de nieuwe stadions. De berichtgeving wordt afgerond met stukjes over de organisatie en financiering van de wereldkampioenschappen ijshockey.

Online quiz over Slava Bykov

Hockeyfans kunnen ook hun kennis over de legendarische Russische ijshockeyspeler Slava Bykov testen in een online quiz. In een verbazingwekkende putsch bracht in 1990 de Zwitserse club HC Freiburg- Gottéron de toenmalige wereldkampioen, Olympisch kampioen en kapitein van het Russische nationale team over naar Zwitserland. Slava Bykov traint nu het nationale Russische ijshockeyteam, en zijn zoon Andrej speelt voor HC Freiburg-Gottéron, net zoals zijn vader ooit deed.

Het volledige nieuws over de wereldkampioenschappen ijshockey en informatie over Zwitserland vindt u op:
http://www.swissinfo.ch/icehockey

Contactpersoon:
Renat Küenzi, projectmanager
Telefoon: +41-31-350-95-04
E-mail: R nat.Kuenzi@swissinfo.ch

Monika Gysin, interim-hoofd Marketing & Communicatie
Telefoon: +41-31-350-95-48
E-mail: M nika.Gysin@swissinfo.ch

Contactpersoon: Renat Küenzi, projectmanager, telefoon: +41-31-350-95-04, e-mail: Renat.Kuenzi@swissinfo.ch; Monika Gysin, interim-hoofd Marketing & Communicatie, telefoon: +41-31-350-95-48, e-mail: Monika.Gysin@swissinfo.ch






-