TopTicketLine nieuwe ticketingpartner van The Entertainment Group.

14/04/2009 11:22

TopTicketLine

TopTicketLine gaat de komende jaren de exclusieve ticketverkoop verzorgen voor evenementen van The Entertainment Group. Dat zijn o.a. de concerten van Marco Borsato, Guus Meeuwis, Ilse DeLange en Trijntje Oosterhuis, de festivals Zand en Picnic in the Park en de concertreeks Symphonica in Rosso.

Arthur Weijers, CEO van The Entertainment Group:

'Met TopTicketLine hebben wij een partner gevonden met een moderne visie op ticketing waarbij de verkoop van tickets en publiekswerving hand in hand gaan. Hiermee geven wij gestalte aan de verdere groei van The Entertainment Group.

Henk Schuit, Algemeen Directeur van TopTicketLine:

'Wij zijn erg blij met het aanbod van The Entertainment Group, waaronder twee van Nederlands populairste artiesten, Marco Borsato en Guus Meeuwis, waardoor wij onze positie in het segment van de ticketverkoop van popconcerten verder uitbouwen.'

The Entertainment Group is een toonaangevend entertainment bedrijf dat verantwoordelijk is voor unieke entertainmentmerken, producten en diensten. Zo verzorgt The Entertainment Group het management en de live evenementen van onder andere Marco Borsato, Guus Meeuwis, Trijntje Oosterhuis en Ilse DeLange. Daarnaast zijn ze verantwoordelijk voor succesvolle concerten zoals Wit Licht, Symphonica in Rosso en Groots met een Zachte G. The Entertainment Group is specialist in het creëren van merk- en salesactivatie door middel van entertainment.

TopTicketLine is het grootste fullservice ticketingbedrijf van Nederland en onderdeel van See Tickets International. TopTicketLine verzorgt o.a. de ticketverkoop voor Joop van den Ende Theaterproducties, Studio 100 en ID?.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://webshop.topticketline.nl/Shows/Show.aspx?sh=ZND