Politie Midden- en West Brabant

persberichten district

Oosterhout NB, 14-04-2009

Politie onderzoekt mishandeling van 18-jarige jongen

WASPIK - De politie onderzoekt een mishandeling die vanmorgen rond
01.30 uur plaats gevonden heeft op de Vrouwkensvaartsestraat. Een 18-jarige inwoner uit Sprang-Capelle raakte daarbij gewond. Agenten hebben een 17-jarige jongen uit Waspik aangehouden. Hij is op het bureau in verzekering gesteld.

Het slachtoffer verklaarde vanmorgen rond 01.30 uur, na een avondje stappen op de Oude Haven onderweg naar huis op de
Vrouwkensvaartsestraat in Waspik te zijn mishandeld door vermoedelijk meerdere personen. Hij werd daarbij onder andere tegen het hoofd geslagen. Het slachtoffer liep verwondingen op aan het gelaat. Hij is voor onderzoek overgebracht naar het Twee Steden ziekenhuis in Tilburg. Het slachtoffer herkende één van de mogelijke daders. De politie stelt een onderzoek in naar de eventuele andere verdachten.

Bromfietser van de weg gehaald met slok teveel

OOSTERHOUT - De politie heeft vanmorgen rond 01.30 uur op de
Europalaan een 35-jarige bromfietsbestuurder uit Oosterhout
aangehouden voor het rijden onder invloed. Tijdens een alcoholcontrole gaf een indicatieve blaastest aan dat de man teveel gedronken had. Een ademtest op het bureau wees uit dat hij 535 ug/l aan alcohol in zijn bloed had. Voorzien van een rijverbod van 5 uren en een proces verbaal mocht hij na verhoor vertrekken.

SPRANG-CAPELLE - In de Wilhelminastraat hebben agenten gisteravond rond 20.30 uur een 36-jarige automobiliste uit Sprang-Capelle
aangehouden voor hetzelfde feit. Een ademtest op het bureau wees uit dat ze 550 ug/l aan alcohol in haar bloed had. Ook zij kreeg een rijverbod en een proces verbaal.

Politie arresteert man voor inbraak in woning

WAALWIJK - De politie heeft gistermiddag even na 16.00 uur buiten heterdaad in een woning in Waalwijk een 29-jarige man uit Waalwijk aangehouden. Hij wordt ervan verdacht in de nacht van 6 op 7 maart jl. ingebroken te hebben in een woning aan de Stijn Streuvelsstraat. Na het opnemen van een aangifte verrichte de politie een onderzoek. Tijdens dat onderzoek kwam de verdachte in beeld. De Officier van justitie verleende haar toestemming voor de aanhouding. De man is op het bureau in verzekering gesteld. Op het bureau legde hij een ontkennende verklaring af.

Politie arresteert zoon na bedreiging moeder

DONGEN - De politie heeft gisteren een 16-jarige jongen afkomstig uit Dongen aangehouden. Hij wordt ervan verdacht zijn 45-jarige moeder verbaal te hebben bedreigd. Hij is op het bureau in verzekering gesteld. Moeder en zoon kregen in de woning een woordenwisseling. De woordenwisseling mondde uit in een conflict waarbij de verdachte dreigde zijn moeder met een mes te steken.

Passagier gewond bij verkeersongeval

WAALWIJK - Bij een verkeersongeval gisteravond op de kruising
Akkerlaan met de Drunenseweg raakte een 58-jarige vrouw uit
Kaatsheuvel gewond. De vrouw, die als passagier mee reed op een motor die bestuurd werd door een 58-jarige man is voor onderzoek
overgebracht naar het Twee Steden Ziekenhuis in Tilburg.

Een 32-jarige inwoonster uit Drunen reed gisteravond als bestuurster van een auto, vanuit de richting Drunen over de Drunenseweg. Op de kruising met de Akkerstraat zag ze een van rechts komende motor, die bestuurd werd door een 58-jarige man uit Kaatsheuvel over het hoofd. Tussen beiden ontstond een aanrijding waarbij het slachtoffer, passagier van de motorrijder, gewond raakte aan onder andere haar enkel.

auteur: Desirée Brabers

Laatst gewijzigd 14-04-2009 12:54 | © Regio Midden en West Brabant |