Gemeente Geertruidenberg


Geen hondenpoep in de speeltuinen!

Het weer wordt weer beter, dus de kinderen gaan weer massaal naar de speeltuinen om zich uit te leven. Helaas treffen ze daar nog geregeld hondenpoep aan. Dit is natuurlijk onacceptabel.

Honden horen niet uitgelaten te worden op een plaats waar kinderen spelen. Het is naast onhygiënisch gewoon erg vies. Bij alle speelterreinen staat een bordje dat aangeeft dat honden en hondenpoep niet welkom zijn. Let dus op deze bordjes wanneer u uw hond uitlaat.

De Gemeente Geertruidenberg neemt naast het plaatsen van de bordjes ook andere maatregelen om de overlast zoveel mogelijk te beperken, maar zonder uw medewerking lukt dit niet. De medewerking van iedereen is nodig, dus ook die van u. Laat uw hond alleen zijn behoefte doen waar dit is toegestaan. Als het toch ergens anders gebeurt, ruim dit dan op. Hiervoor zijn in de dierenspeciaalzaak verschillende hulpmiddelen verkrijgbaar.

Hou de speelterreinen poepvrij, zodat de kinderen van gemeente Geertruidenberg kunnen spelen zonder in de poep te trappen.