SAP: Asecom weer Partner van het Jaar

14/04/2009 15:32

Asecom

Breda, 14 april 2009 - Asecom uit Breda wint voor de derde keer in vier jaar een SAP Partner van het Jaar award. In Den Bosch werden vorige week door SAP de SAP SME Partner Awards uitgereikt aan partners die zich succesvol richten op het midden- en kleinbedrijf (beeld in bijlage). Asecom kreeg de award voor SAP Business One 'Partner van het Jaar'.

Volgens SAP: 'Asecom verdient de award dankzij het resultaat dat werd geboekt in het afgelopen jaar. In voorgaande jaren werd een solide organisatie neergezet die de basis vormde voor verdere groei. In de eerste helft van 2008 tekende Asecom een groot aantal nieuwe klanten op. In de tweede helft bleef de focus op pijplijncreatie en goede opvolging van alle kansen.' Asecom werd in 2005 en 2006 ook al bekroond als Best Presterende SAP Partner.

Asecom richt zich sinds de start in 2004 volledig op het succesvol implementeren en ondersteunen van bedrijfssoftware voor het MKB op basis van het platform SAP Business One. Asecom biedt daarnaast apart ontwikkelde sectorspecifieke uitbreidingen en kennistoepassingen zoals voor de verhuurbranche en voor groothandels. In 2008 nam Asecom twee collega-partners over waardoor het klantenportfolio en het team van specialistische consultants werden uitgebreid. Bij Asecom werken nu 15 mensen.

Asecom werkt op niet exclusieve basis nauw samen met SAP-gecertificeerde partners en leveranciers van data- en netwerksystemen. Asecom werkt onder meer voor Lexin, Biretco, Kompak, Total Mail Service, Watercompany, Drumarkon en Tapes Nederland. Zie voor meer referenties ook www.asecom.nl

Over SAP

SAP is wereldwijd marktleider in softwareoplossingen voor zowel kleine en middelgrote bedrijven als internationale ondernemingen. De oplossingen van SAP helpen organisaties hun bedrijfsvoering te stroomlijnen en aanzienlijke efficiëntieverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen. SAP heeft meer dan 25 branchespecifieke oplossingen voor markten variërend van high tech industrie en retail tot overheids- en financiële instellingen. Het portfolio van SAP BusinessObjects brengt de strategie en executie van bedrijven van elke omvang bij elkaar met open, heterogene applicaties voor business intelligence, informatiemanagement, enterprise performance management, en governance, risk & compliance. Op dit moment gebruiken ongeveer 82.000 bedrijven verspreid over meer dan 120 landen software van SAP.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.asecom.nl