Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district

Bergen op Zoom, 14-04-2009

Roosendaler slaat bezoekster muziekfeest

ROOSENDAAL: De politie heeft maandagavond tegen 21.00 uur een
34-jarige man uit Roosendaal aangehouden wegens mishandeling. Hij sloeg een vrouw toen hij naar eigen zeggen zag dat deze vrouw zijn vriendin sloeg. Dat gebeurde in een tent aan de Nieuwe Markt waar een muziekfeest plaatsvond. De man betuigde op het bureau zijn spijt over het incident. Hij is met een proces-verbaal heengezonden.

Politie haalt dronken automobilist van de weg

ROOSENDAAL: Op de Antwerpseweg heeft de politie maandagavond rond 23.20 uur een 56-jarige automobilist uit Turnhout aangehouden wegens rijden onder invloed van alcohol. Bij een controle blies de man 455 ug/l, terwijl maximaal 220 ug/l is toegestaan. Hij kreeg een rijverbod van vier uur en een procesverbaal mee.

Inbrekers aan de haal met sigaretten en geld

WILLEMSTAD: Bij een garagebedrijf aan het Steenpad is dinsdagmorgen ingebroken. Kort voor 04.00 uur gooiden de inbrekers een tegel door een ruit en pakten binnen een hoeveelheid sigaretten en een
geldbedrag. Vervolgens gingen zij ervandoor. Gealarmeerde agenten hebben nog een politiehond naar de dieven laten zoeken, maar helaas zonder resultaat. Vorige week was op soortgelijke wijze ook al ingebroken in het pand.

Politieteam Mark en Dintel ontruimt twee hennepkwekerijen

HOEVEN/STEENBERGEN: Agenten van het politieteam Mark en Dintel hebben dinsdag twee hennepkwekerijen ontmanteld in Hoeven en Steenbergen.

In een kassencomplex aan de Oude Antwerpse Postbaan in Hoeven werden bijna 1500 hennepplanten en ruim 69.000 stekjes ontdekt. Dit gebeurde na diverse meldingen uit de buurt die de wijkagent de afgelopen tijd kreeg. In een tamelijk afgelegen deel van het complex werden de hennepplanten geteeld, tussen de aubergines. Alle planten en
apparatuur zijn geruimd en worden vernietigd. De politie is een onderzoek gestart naar de huurder van de ruimte. In Steenbergen werden in een woning aan de Van der Wellenstraat 248 hennepplanten
aangetroffen. Ook deze planten en de bijbehorende kweekapparatuur zijn vernietigd. De bewoner was niet thuis, maar wordt gevraagd zich te melden op het bureau voor een verklaring.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 14-04-2009 17:38 | © Regio Midden en West Brabant |