TMC SAP Professionals sluit partnercontract met ReadSoft

14/04/2009 18:00

TMC Group

Eindhoven, 14 april 2009 - TMC SAP Professionals, een businesscel van het beursgenoteerde TMC Group, en ReadSoft Benelux zijn onlangs een partnership aangegaan voor het leveren van geautomatiseerde factuurverwerking in SAP.

Met SAP factuurverwerking van ReadSoft biedt TMC SAP Professionals een volledig geïntegreerde, door SAP gecertificeerde oplossing voor het verwerken van inkoopfacturen. Naast het scannen van papieren facturen is de oplossing ook geschikt voor het verwerken van elektronische facturen, waaronder IDocs, e-mail en andere elektronische formaten. Een onderscheidende meerwaarde is dat medewerkers van de financiële administratie hierdoor volledig in SAP kunnen werken, inclusief workflow.

TMC SAP Professionals ziet de geïntegreerde automatische factuurverwerking als een uitstekende aanvulling op de uitgebreide dienstverlening. "Het biedt opdrachtgevers aanzienlijke besparingen in het Accounts Payable proces", aldus Roger van Gent, directeur van TMC SAP Professionals. "Daarnaast kunnen wij als meerwaarde vanuit onze SAP-expertise de opdrachtgever een complete, geïntegreerde propositie aanbieden".

ReadSoft is zeer tevreden met het nieuwe partnership. "TMC is een stabiele beursgenoteerde onderneming. Met haar bewezen kennis en ervaring, niet alleen op het gebied van SAP maar ook op het commerciële vlak, zie ik dit als een uitstekende aanvulling op onze partnerbusiness", aldus Gert-Jan de Vries, Managing Director Benelux van ReadSoft.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.tmc-sap.nl




TMC