Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

7 april 2009

Kom voor een gelijke behandeling naar het Leidseplein!

Vandaag krijgt iedereen zwart of wit, man of vrouw dezelfde "behandeling". Op het Leidseplein staan tussen 11.00 - 13.00 uur namelijk kappers en visagisten op jou te wachten om je helemaal klaar te maken voor een beursbezoek aan DiversityWorks, dat gehouden wordt op dinsdag 14 en woensdag 15 april in de Passenger Terminal Amsterdam.

DiversityWorks is het carrière-evenement dat zich richt op hoogopgeleide vrouwen en hoogopgeleid multicultureel talent (m/v) met 0-15 jaar werkervaring. DiversityWorks is het eerste carrière-evenement in Nederland ter bevordering van diversiteit op de arbeidsmarkt en wordt na het succes van vorig jaar wederom georganiseerd!

Workshops
Tijdens een bezoek aan DiversityWorks kunnen bezoekers kennis maken met vele topwerkgevers als de NS, Accenture, Nike, PricewaterhouseCoopers en Loyens & Loeff. Naast een uitgebreide beursvloer kunnen bezoekers een interessant congresprogramma volgen met meer dan 50 workshops. Workshops als 'Mannen komen van Mars en vrouwen van Venus... Zakelijk gezien?', 'Herintreden, hoe doe je dat?', 'Colourful & Powerful' en 'How she does it or how they do it?'. Kijk voor meer informatie op www.diversityworks.nl.

Openingstijden
DiversityWorks is op dinsdag 14 april open van 10.00 uur tot en met 19.00 uur en op woensdag 15 april van 10.00 uur tot 17.00 uur.

/////////////////EINDE PERSBERICHT/////////////////

Over Memory Events
Naast DiversityWorks organiseert Memory Events ook De Nederlandse Carrièredagen, Carrièrebeurs Overheid, De Nationale Carrièrebeurs en De Nationale Branchecongressen. Memory Events maakt deel uit van de Memory Group, opgericht in 1989, en is marktleider in de communicatie met studenten en starters op de arbeidsmarkt. Dit realiseren we met een grote diversiteit aan activiteiten en producten die vallen onder de drie werkmaatschappijen van de Memory Group: Memory Publications, Memory Events en Memory Online.