Ingezonden persbericht


Persbericht

iSales voorziet ZZP-ers van betaalbaar online klantbeheersysteem

Eenvoudig in gebruik en in iedere industrie toepasbaar

Capelle aan den IJssel, 14 april 2009

Dexton Software Corporation heeft vorige week iSales, een online klantbeheersysteem, gelanceerd. iSales is uitermate geschikt voor de groeiende groep ZZP-ers. iSales is namelijk altijd online beschikbaar, goedkoop en eenvoudig in het gebruik. Verder is het klantbeheersysteem voor elke business geschikt, dus zowel de kapper op de hoek, als de IT-professional als de kleine aannemer kan er perfect mee uit de voeten. Vanaf 60 euro per jaar kan men al met iSales werken. Om ermee vertrouwd te raken, is er een speciale 'trial' versie, waarmee vrijblijvend kennis kan worden gemaakt met iSales. Meer informatie over iSales en de gratis 'trial' versie is beschikbaar op www.dextonisales.com.

"Met iSales brengen wij een klantbeheersysteem op de markt dat voldoet aan de wensen van ZZP-ers en MKB-ers. Je kunt klein beginnen, maar snel uitbreiden als de business van de ondernemer groeit. Verder hoeft men geen uitgebreide cursussen te volgen om met het systeem te werken. Wat voor veel ondernemers ook een groot voordeel is, is dat men geen investeringen hoeft te doen om met iSales aan de slag te gaan", zegt Jos Halkus, CEO van Dexton Software Corporation.

Een steeds grotere groep ZZP-ers laat zich inhuren en werkt op locatie bij de klant. Deze groep is echter in veel gevallen aangewezen op het computersysteem van de klant waar men op dat moment werkt. Met iSales kunnen deze ZZP-ers toch hun andere klanten bedienen. iSales is namelijk overal te benaderen waar een internetaansluiting beschikbaar is.

Over Dexton
Dexton Software Corporation heeft al meer dan twintig jaar internationaal ervaring op het gebied van complexe integratieprocessen. Tal van internationale klanten uit verschillende branches verbeteren hun commerciële bedrijfsprocessen met oplossingen van Dexton. Dexton heeft kantoren in Nederland en Luxemburg. Bezoek voor meer informatie de website http://www.dextonsoftware.com.