Gijsbert in 't Veld van motion10 ontvangt Microsoft Most Valuable Professional Award

Voor het vierde achtereenvolgende jaar

Rotterdam, 14 april 2009 - Gijsbert in 't Veld, principal consultant van motion10, heeft de 2009 Microsoft Most Valuable Professional (MVP) Award ontvangen. Het is voor het vierde achtereenvolgende jaar dat hij deze MVP Award krijgt. Net als vorig jaar heeft Gijsbert deze ontvangen voor zijn technische bijdragen aan de Microsoft BizTalk community.

Al jaren draagt Gijsbert bij aan de verdere ontwikkeling en adoptie van Microsoft BizTalk Server en de business-to-business integratiemogelijkheden van deze server: "Ook dit jaar heeft Microsoft mijn bijdragen aan de BizTalk community geëvalueerd, zoals de white papers, blogs, presentaties op gebruikersbijeenkomsten en congressen en bijdragen aan boeken en discussiegroepen. Ik ga hier ook absoluut met veel plezier mee door! En net als voorgaande jaren zullen mijn bijdragen over Microsoft BizTalk Server en gerelateerde producten gaan."

Michiel Rozema, bij Microsoft Nederland verantwoordelijk voor BizTalk Server: "We kennen de MVP Award toe aan buitengewone technische experts. Waar het om gaat is dat zij hun kennis delen met anderen en een belangrijke bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van onze technologie. Gijsbert doet dat in zo ruime mate dat hij nu voor de vierde keer voor ons een 'most valued' professional is! Hij is ook de enige BizTalk MVP in Nederland!"