Ingezonden persbericht


PERSINFORMATIE

Ed Nijpels voorzitter GeoBusiness Nederland

Woerden, 14 april 2009 - Ed Nijpels wordt per 1 mei 2009 voorzitter van GeoBusiness Nederland, de branchevereniging van bedrijven actief in de geo-informatiesector.

Het bestuur van GeoBusiness Nederland is verheugd met de komst van het nieuwe boegbeeld. Jurgen ten Siethof: "Ed Nijpels heeft een ruime politieke en bestuurlijke ervaring. Samen met hem zetten we nog sterker in op onze strategische doelstellingen. We willen een goede nationale geo-informatie infrastructuur voor onze leden en de samenwerking met de overheid verder verbeteren. Nijpels kan GeoBusiness Nederland hierbij uitstekend adviseren en begeleiden."

Nijpels presenteert zich op 12 mei 2009 aan de algemene ledenvergadering van GeoBusiness Nederland. Hij verzorgt daar ook een openbare inleiding met als thema 'De geo-sector in kaart'. Centraal hierbij staat de presentatie van de Geo-marktmonitor 2008-2009.

Over GeoBusiness Nederland
GeoBusiness Nederland verenigt 85 bedrijven die actief zijn op het gebied van geo-informatie. De sector telt zo'n 15.000 medewerkers en heeft een omvang van 1,4 miljard euro. Meer informatie: www.geobusiness.nl

----------
Noot voor de redactie (