Ingezonden persbericht


Persbericht

Omzet Infotheek Groep groeit eerste kwartaal 2009 ruim veertig procent

ICT-bedrijf biedt organisaties verlichting tijdens economische crisis

Leiden, 14 april 2009 - Infotheek Groep, leverancier van ICT-hardware en -diensten, boekte in het eerste kwartaal van 2009 een omzetgroei van 42 procent ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. De groei is het gevolg van een toename van het aantal klanten en een sterk stijgende vraag naar voordelige hardware, servers en bijbehorende opties van nieuwe en bestaande klanten. Vooral grote bedrijven en overheidsinstanties kochten de afgelopen maanden vaker in bij het ICT-bedrijf.

Infotheek Groep is gespecialiseerd in de levering van voorlaatste modellen hardware; een uitkomst voor bedrijven die (tijdelijk) over minder budget beschikken. "Door de economische crisis neemt de vraag naar hardware uit een lager prijssegment op dit moment toe. Met ex-lease apparatuur en voorlaatste modellen kan het merendeel van de organisaties prima uit de voeten. We verwachten de komende tijd een verdere groei te kunnen laten zien," aldus Duco van Leenen, algemeen directeur van Infotheek Groep.

Om de groei in goede banen te leiden is nieuw personeel nodig. Na een recente uitbreiding van het salesteam is het ICT-bedrijf nu op zoek naar medewerkers voor de technische, administratieve en verkoopafdeling.

Over Infotheek Groep
Infotheek Groep is leverancier van hardware en ICT-diensten. Het automatiseringsbedrijf is gespecialiseerd in de levering van precies die hardware die een bedrijf zoekt en die aansluit bij al aanwezige apparatuur. Infotheek is Gold Preferred Partner van Hewlett Packard, Business Partner van IBM en Lenovo en Gold Certified Partner van Microsoft. In 2008 behaalde het bedrijf een omzet van ruim EUR 52 miljoen. Infotheek werd in 1991 opgericht in Leiden. Er werken meer dan 220 medewerkers. Zie www.infotheek.nl voor meer informatie.

Neem voor meer informatie over Infotheek Groep contact op met:

Zeno Group
Renske Westerhof
T: 020-30.10.989
E:renske.westerhof@zenogroup.com