Ingezonden persbericht


Easynet Global Services versterkt Benelux-team

Alain Thielens benoemd tot Service Delivery Director Benelux, Bart Verhaert wordt Principal Solutions Consulant

Amsterdam, 14 april 2009 â¤* Easynet Global Services, de aanbieder van beheerde netwerk-, hosting- en telepresence-diensten, versterkt het Benelux-team met de aanstelling van twee professionals. Alain Thielens (44) is benoemd tot Service Delivery Director Benelux en Bart Verhaert (37) wordt Principal Business Consultant.

Alain Thielens houdt zich in zijn nieuwe functie bezig met Order Management, Project Management en Technical Provisioning in België en Nederland. Dit houdt in dat hij verantwoordelijk is voor het nakomen van de afgesproken termijnen en het garanderen van de kwaliteit van alle door de sales-afdeling afgesloten contracten. Voordat Thielens bij Easynet aan de slag ging, werkte hij bij B-Telecom/Syntigo als Business Unit Director. Daarvoor oefende hij verschillende functies uit bij Scarlet, waaronder Project Management, Site & Field Operations Manager. Thielens begon zijn carrière als ingenieur bij de Belgische Luchtmacht.

Bart Verhaert is in zijn rol van Principal Solutions Consultant verantwoordelijk voor het ontwikkelen van geavanceerde en complexe data-, spraak-, video- en beveiligingsoplossingen voor de grote Easynet-klanten in de Benelux. Voor zijn overstap naar Easynet was Verhaert Senior Productmanager bij Telenet Solutions. Daarvoor was hij onder andere werkzaam bij Telindus als Principal Business Consultant en bij UUNET als Service Delivery and Operations Manager.

Thielens: 'Ik ben erg verheugd om bij Easynet aan de slag te gaan en mijn ervaring en kennis op het gebied van netwerken en technisch management in te zetten. In eerste instantie zal ik mij verdiepen in het creëren van een maximale synergie en efficiëntie tussen onze vestigingen in België en Nederland.'

'Ik ben ervan overtuigd dat ik met mijn branche-ervaring en technische kennis een nuttige bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van het Easynet-portfolio.', zegt Verhaert.

###

Over Easynet Global Services
Easynet is een internationale aanbieder van managed netwerken en hostingdiensten, en levert uitstekende managed oplossingen aan middelgrote en grote ondernemingen. Easynet heeft een uitgebreide nationale en internationale netwerk- en hostinginfrastructuur, en onderscheidt zich door een uitmuntende klantenservice. De benadering van Easynet is gebaseerd op professionele expertise in het begrijpen, ontwerpen, leveren en beheren van klantgerichte oplossingen, op het vermogen tot succesvolle samenwerking met partners en op aandacht voor kwaliteit. Easynet werkt momenteel in geheel Europa en heeft tevens vestigingen in Sjanghai en Hongkong, China. En nu ook in Mumbai, India.

Dankzij deze inspanningen zijn de klanten van Easynet haar grootste voorstanders: voorbeelden zijn Ford Motor Company, Kia Motors, Calor, Tchibo en Kellogg Italia. Easynet is onderdeel van de British Sky Broadcasting-groep met een totale marktwaarde van meer dan £ 7,4 miljard. Ga naar www.easynet.nl voor meer informatie.



Ingezonden persbericht