Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Het is weer tijd om buiten te lunchen bij Hotel de l'Europe... La Terrasse is open!

Amsterdam, april 2009 - Het beste signaal dat de zomer in aantocht is: afgelopen zaterdag is dé zomerse hotspot van de stad La Terrasse geopend. Het terras is klaar voor het komende zomerseizoen. Dit in 2008 door GaultMillau uitgeroepen Terras van het Jaar is afgelopen zaterdag 11 april geopend. Het terras is dagelijks geopend voor lunch en diner maar ook tussen deze tijden voor een drankje. Mits het weer het toelaat, uiteraard.

"We hebben natuurlijk enorm geluk met onze locatie: in hartje Amsterdam en dan ook nog eens pal aan de Amstel. Vanaf het terras zie je de hele stad aan je voorbij trekken. Een boeiend uitzicht op de Munttoren, de bloemenmarkt en het drukke Rokin. Een fantastische plek om te genieten van de gerechten van de hand van chef- kok Jean Jacques Menanteau, die dit voorjaar óók asperges nadrukkelijk in zijn culinaire planning heeft opgenomen", aldus Didi Whitlau'. Om een indicatie van de prijs te geven; wij serveren een driegangen lunch voor ¤ 55,-.

Valet parking voor auto en fiets
La Terrasse ligt midden in de stad en is goed bereikbaar per auto, fiets en boot: "Om het onze gasten nog makkelijker te maken bieden wij valet parking aan, waarbij de auto wordt geparkeerd door medewerkers van het hotel. De valet parking is óók van toepassing op de fiets, die wordt geparkeerd in de fietsenkelder onder het hotel. En wie met zijn eigen boot naar La Terrasse wil komen, kan deze aanleggen aan de steiger", aldus Whitlau.

Restaurant Excelsior van Hotel de l'Europe staat internationaal bekend om haar excellente keuken én wijnkelder. Niet voor niets is Excelsior lid van het vaderlandse topverbond Alliance Gastronomique dat er voor heeft gezorgd dat Nederland hoog op de culinaire wereldkaart staat. Hotel de l'Europe ligt in het centrum van Amsterdam aan de rivier de 'Amstel' en is lid van The Leading Hotels of the World. Er zijn 3 restaurants, te weten 'restaurant Excelsior', 'Brasserie Le Relais' en 'La Terrasse'. Verder beschikt het hotel over een aantal multifunctionele vergaderzalen. Bel voor reserveringen naar 020-53 11 777 of zie voor meer informatie www.leurope.nl.



Ingezonden persbericht