Gotomyjob.nl gaat strijd met vacaturebanken aan


AMSTERDAM, 20090414 -- Vandaag lanceert Gotomyjob.nl zijn portal waarbij werkzoekenden duizenden vacatures kunnen zoeken op regio of functienaam. Het bijzondere van de site is dat alle vacatures, zowel van vacaturebanken als van bedrijven door middel van `spidertechniek' worden weergegeven. Het zoeken of inschrijven bij diverse vacaturesites of bedrijvensites is hiermee verleden tijd.

Zoektechnologie
Google is wereldwijd dé zoekmachine op internet. Door middel van slimme databases, zoekprofielen en `spidertechniek' komen resultaten snel naar boven. Gotomyjob.nl maakt gebruik van een dergelijke techniek waardoor binnen enkele seconden de juiste banen maatgericht worden gepresenteerd. Aan de rechterkant is er ruimte voor advertenties. Zoekopdrachten kunnen gemakkelijk worden verfijnd. Tevens kunnen werkzoekenden alerts instellen, zodat de `spider' op zoek gaat naar de juiste baan. Het portal richt zich zowel op de Nederlandse als Belgische arbeidsmarkt.

Jonge doelgroep
De huidige werkzoekende wil snel vinden wat hij zoekt. Bij vacaturesites tref je niet alle relevante vacatures aan, waardoor je je bij meerdere vacaturebanken moet inschrijven. `Doordat op Gotomyjob.nl al deze vacatures, maar ook vacatures van bedrijven rechtstreeks worden gevonden, scheelt dit veel tijd en krijg je een vollediger overzicht',. Vacaturesites richten zich graag op een specifieke doelgroep, bijvoorbeeld hoogopgeleide professionals, maar door de verscheidenheid in de diverse sites met allemaal eigen vacatures, zijn er veel vacatures die worden gemist. Op het moment dat er dubbelingen zijn, filtert het systeem dit weg, waardoor je alleen unieke en relevante vacatures overhoudt.
Meer informatie:
lvb networks