Startsein gegeven voor het Rabobank Stadsgolf IJsselstein 2009


IJSSELSTEIN, 20090414 -- Op zaterdag 13 juni 2009 is het zover: het Rabobank Stadsgolf IJsselstein 2009 gaat van start. Dit "goede doelen evenement" wordt georganiseerd door De Ronde Tafel IJsselstein RT 178 en beleeft zijn tweede editie. Na het succes van vorig jaar zal het evenement dit jaar nog grootschaliger aangepakt worden.

Een groot gedeelte van het Hogebiezenpark, het Podium, alsmede een attractief parcours rondom de binnenstad van IJsselstein zal voor dit jaar wederom omgebouwd worden tot een hoogwaardige Stadsgolfbaan. Door uitbreiding van het aantal "holes" en toevoeging van spectaculaire hindernissen, zullen de deelnemers op een attractieve wijze kennis kunnen maken met bijzonder IJsselstein.

De opbrengst van dit evenement zal ten goede komen aan een 3-tal goede doelen; Stichting Roemeense Kinderhulp, de IJVO en de Hospice Marienstein te IJsselstein. Vooruitlopend op het evenement heeft de Ronde Tafel IJsselstein aan de IJVO 2 stuks transportcontainers mogen overhandigen.

Afgevaardigden van het bestuur van de IJVO namen uit handen van afgevaardigden van de Ronde Tafel Francois Monchen en Gerard Klomp graag de containers in ontvangst.   
Hiermee is het startsein gegeven voor de voorbereidingen van het Rabobank Stadsgolf IJsselstein 2009.





Ronde tafel 178 IJsselstein