Opening ontbijtservice in Hattem


Dé Broodmeester brengt ontbijt aan huis

HATTEM, 20090414 -- Op 17 april 2009 opent de Hattemse ontbijtservice dé Broodmeester haar deuren. Het bedrijf wordt gerund door Marianne Bouwmeester en Anita van Gerner. Het bedrijf bezorgt in Hattem, Zalk, Hattemerbroek, Wezep, Wapenveld en Zwolle.

Een ontbijt laten bezorgen kan al vanaf EUR 18,50 per persoon. De Broodmeester heeft verschillende ontbijtmenu's. Zo is er een speciaal feestontbijt met luxe producten, een persoonlijke kaart en een cadeautje dat past bij de gelegenheid. Echte Hattemers kunnen genieten van een Hattem ontbijt met Hattemer brok en de beroemde Hattemse bonbons. Ook een romantisch Prosecco-ontbijt voor twee is mogelijk.

"Onze vaste leveringsdagen zijn vrijdag, zaterdag en zondag en wij bezorgen in Hattem, Zalk, Hattemerbroek, Wezep, Wapenveld en Zwolle. In het weekend verwachten we de grootste drukte", vertelt Anita enthousiast. "Als mensen een wens hebben voor een andere dag, dan kan dit in overleg met ons. Ik ben er helemaal klaar voor. Het lijkt me ontzettend leuk om die verbaasde gezichten te zien als we aanbellen. Want wie vindt het nu niet leuk om verrast te worden?"

De openingsactie van dé Broodmeester staat in het teken van aanstaande Moederdag
10 mei 2009. Voor een feestontbijt voor moeder rekent dé Broodmeester geen EUR 27,50, maar EUR 22,50. Bestellen kan tot vrijdag 8 mei via het bestelformulier op de website: www.debroodmeester.nl of via 06 - 14542629.





Ingezonden persbericht