Start2Organize wil risico van de investering voor verkoopstyling delen


Om de verkoop op de huizenmarkt te helpen stimuleren heeft Erika Nijhof van Start2Organize besloten om het risico van de investering voor verkoopstyling te delen met de verkopende partijen

OENE, 20090414 -- Makelaars en verkopers zijn nog huiverig voor het fenomeen verkoopstyling. Erika Nijhof van Start2Organize begrijpt dat de verkopende partijen het moeilijk vinden om te investeren in iets waar niet altijd direct resultaat van komt. Zeker niet op de huidige kopersmarkt. Zelf is Erika er echter van overtuigd dat verkoopstyling een positieve invloed heeft op de verkoop.

In de maanden april, mei en juni van 2009 houdt Start2Organize daarom een spectaculaire actie voor de verkopers. Voor een basisstyling van 4 uur betaald de verkoper ¤ 249,00 incl. btw. Tijdens de actieperiode betaald de verkoper ¤ 100,00 (40%) contant, direct bij aflevering van de geleverde diensten. Dit bedrag is noodzakelijk om de afdracht van de btw en de te maken kosten te dekken. Pas wanneer de verkoop van de woning een feit is betaald men de resterende ¤ 149,00 (60%) het feitelijke arbeidsloon.

De actie geldt alleen voor de bassisstyling. Alleen een adviesgesprek is ook mogelijk, alleen het resultaat van een basisstyling is direct zichtbaar en heeft daarom de voorkeur.

Aan de actie zijn voorwaarden verbonden die de verkopende partij dient te ondertekenen. Door het risico van de investering met de verkopers te delen, verwacht Erika Nijhof dat meer mensen voor verkoopstyling zullen kiezen.





Ingezonden persbericht