Kennisdagen 2009 voor eindgebruikers Industriële Automatisering


EINDHOVEN, 20090414 -- De Kennisdagen 2009 vinden plaats op 26 & 27 mei in de Reehorst te Ede. Het is opmerkelijk dat er binnenkort een nieuw evenement georganiseerd wordt op het gebied van industriële automatisering, terwijl veel beursorganisaties juist moeite hebben om hun bestaande evenementen draaiende te houden.

"Met Kennisdagen willen we inspelen op de behoefte van een specifieke doelgroep; namelijk iedereen die te maken heeft met software engineering" aldus Pieter van der Klooster initiatiefnemer van dit evenement. "De huidige beurzen voldoen niet aan deze behoefte en een vergelijkbaar evenement bestaat niet. Dit is zeker geen beurs dit zijn Kennisdagen"!

Het evenement is interessant voor iedereen die te maken heeft met software engineering binnen de industriële automatiseringsmarkt. Beslist niet alleen de engineer, maar zeker ook de groepsleider en de manager. Thema's zijn SCADA software, MES en ISA standaarden.

Het lezingenprogramma, wat zal bestaan uit plenaire sessies, vendorsessies en lezingen door eindgebruikers, is op de Kennisdagen essentieel. Geen pracht en praal van (te) dure stands. Het gaat om kennis opdoen, kennis delen en kennis vergroten. En dat allemaal rondom het "Kennisplaza". Deelnemers zijn alleen die bedrijven die direct te maken hebben met het onderwerp.

Er zijn nu al inschrijvingen van: ABB, Actemium, Agilitec, Automatie, Care automatisering, CimPro, Honeywell, ICT Solutions, Imtech Automation Solutions, IAP, ISA, Koning & Hartman, KSE, Magion, OA International, Pro-At, Process Control, ProLeit, Raster Products, Schneider Electric, Simac Quadcore, Spie Controlec, TWP Training, Van Haren Publishing en Wonderware.

Kennisdagen 2009 vindt plaats op 26 & 27 mei in de Reehorst te Ede.

Bezoekers die tot de doelgroep behoren hebben gratis toegang en krijgen een lunch aangeboden. Tevens zal er aan het einde van elke dag een Netbook (mini-laptop) verloot worden.

Voor meer info en/of aanmelden kunt u contact opnemen met Marijke Vreugdenhil via per e-mail mv@kennisdagen.nl. Website: www.kennisdagen.nl.





Kennisdagen 2009!