Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Hoofddorp, dinsdag 14 april 2009

Maak kennis met squashen op volle zee

Sjoelen, joggingpaden, tennis, midgetgolf, basketbal, volleybal, tafeltennis, kleiduivenschieten, een volledig ingerichte fitnessruimte en de nieuwste fitnessspellen op de Nintendo Wii-spelcomputer. Iedereen die fit wil blijven aan boord van één van de schepen van MSC Cruises wordt overladen met een keur aan sportmogelijkheden.

Voor degene die houdt van dynamische en snelle sporten is nu ook squash toegevoegd aan het uitgebreide bewegingsaanbod aan boord van de MSC Fantasia. Het majestueuze vlaggenschip van de rederij, in totaal 333 meter lang en 60 meter hoog, werd in december van het afgelopen jaar officieel te water gelaten in Napels.

Op het buitendek nummer zestien (Aurora-dek), achter het Lo Stadio-sportcentrum, is een buitensquashbaan, volledig gemaakt van transparant keramiek, aangelegd. Deze baan, special ontworpen voor cruiseschepen meet een totale lengte van 7.3 bij 4.5 bij 3.2 meter en is voorzien van een aluminium frame.

Omgeven door de zee kunnen fanatieke squashers het beste uit zichzelf naar boven halen en zich toegeven aan het genot van deze competitieve sport. Om te spelen heeft men alleen een racket en een bal nodig. Deze zijn te verkrijgen aan boord van het cruiseschip. Daarna draai het om goede timing, balcontrole, een snelle reactiesnelheid en intuïtie. Ook de MSC Splendida, de tiende telg van de MSC Cruises-familie, zal voorzien worden van een squashbaan aan boord. Dit cruiseschip wordt in juli gelanceerd in Barcelona.

EINDE PERSBERICHT

Noot voor de redactie,