Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
april 2009

DJ School Zuid-Holland blijkt een groot succes
De start van een glansrijke carrière in de muziek

DJ School Zuid-Holland timmert hard aan de weg. Sinds vijf jaar worden op deze leerschool muziekliefhebbers opgeleid tot beroepsmatige DJ's die serieus óf als hobbyist met het vak aan de slag willen. De kneepjes van het vak worden door professionele DJ's met liefde overgedragen aan iedereen die het ambieert om DJ te worden óf dat een keer wil proberen. Beatmixen, scratchen, produceren en VJ-en, op DJ School Zuid-Holland leert iedereen om het uiterste uit draaitafels en Cd-spelers te halen!

Become a passionate DJ!
Het DJschap is de laatste jaren enorm in populariteit toegenomen. Het publiek meevoeren op eigen muziek en voelen hoe een menigte op een eigen productie reageert, is iets dat menig muziekliefhebber graag wil meemaken. De passie voor het DJ vak staat centraal bij de DJ School Zuid-Holland. Bekwame instructeurs leiden cursisten op tot DJ, VJ, Party Jock, Scratcher, Producer of Beatmixer. Niet alleen de technische aspecten van het vak komen aan bod; ook presentatie, kennismaking met goede apparatuur en de beste manier om jezelf als DJ in de markt te zetten zijn belangrijke onderdelen van de cursus. Het is dan ook niet voor niets dat veel cursisten reeds zijn doorgebroken in de muziekindustrie en een goede boterham verdienen als professionele DJ. De DJ School Zuid-Holland geeft cursussen op eigen locatie in Gorinchem, maar ook op locatie bij bedrijven of bij cursisten thuis. De populariteit van workshops en cursussen op verjaardagsfeesten, vrijgezellenfeesten en bedrijfsfeesten is dan ook erg toegenomen.

DJ Miss Smile
Jolanda van den Berg, beter bekend als DJ Miss Smile, is initiatiefnemer van de DJ School Zuid-Holland en startte de professionele onderneming in 2003 uit liefde voor het DJ vak. "Ik ben met de DJ School Zuid-Holland begonnen uit pure passie. Anderen laten zien dat het DJschap echt een vak is maar tevens goed kan fungeren als hobby, is iets waar ik graag mijn beroep van wilde maken. Ook heb ik als beginnende DJ nooit een duidelijk klankboord gehad. Simpele vragen als: hoe word ik DJ, wat is de juiste apparatuur en hoe leer je mixen, daar kreeg ik geen goed antwoord op" aldus de gepassioneerde DJ Miss Smile. Op de DJ School leren cursisten het complete pakket waardoor zij worden klaargestoomd voor het 'echte werk'. DJ Miss Smile is zeker niet de minste instructeur van de school. Eerder draaide zij op grote festivals en feesten door binnen- en buitenland (O.a Pacha - Egypte, Heinken Dance Parade - Rotterdam, Escape - Amsterdam). The Floorfilling Lady with a Groovy Smile staat bekend om haar uitgesproken lach "Zodra ik mijn bling bling koptelefoon op zet, verschijnt die lach op mijn gezicht," aldus DJ Miss Smile. Zoals iedere gerespecteerde DJ is deze aanwinst voor de Nederlandse DJ scène zelf ook te boeken. Van lounge tot hardcore, de goedlachse DJ maakt van ieder feest een belevenis om nooit te vergeten!

Overige informatie

Locatie: DJ School Zuid-Holland

Melkstraat 14

4201HP Gorinchem
Website: www.djschoolzuidholland.nl
Email: www.djmisssmile.nl
Website: info@djschoolzuidholland.nl
Email: info@djmisssmile.nl

Persinformatie

Indien u geïnteresseerd bent in het afnemen van een interview, het bijwonen van een workshop of meer informatie over de DJ School Zuid Holland, neemt u dan contact op met Cristèl Klandermans via 010 214 0593 of cristel@misspublicity.nl. Buiten kantooruren en in het weekend belt u met 06 54 2 009 66.

Bent u geïnteresseerd in algemene persinformatie of hoge resolutie beeldmateriaal neemt u dan via onderstaande gegevens contact op met MissPublicity Marketing & PR.

---- --