Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
14 april 2009

Studenten.net en Holland Poker organiseren eerste NK Studenten Poker

Nederlands grootste online studentencommunity Studenten.net en Holland Poker organiseren dit jaar voor het eerst het Nederlands Kampioenschap Studenten Poker. Vanaf zondag 19 april zal acht weken achtereen een online pokertoernooi plaatsvinden. Studenten kunnen zich individueel inschrijven, maar ook als studentenvereniging en zo tegen andere verenigingen strijden. Hoofdprijs is een ticket naar de World Series of Poker in Las Vegas.

Online pokeren is de laatste jaren enorm populair geworden onder studenten. Al pokerend je studie betalen komt steeds vaker voor. Studenten.net en Holland Poker hebben de handen ineengeslagen om het eerste (online) NK Studenten Poker te organiseren.

Om mee te kunnen doen moeten studenten pokersoftware downloaden en een account aanmaken. De buy-in is $ 2,20. Elke zondag om 20.00 uur vindt een online toernooi plaats. Wekelijks zal de top 3 direct een plaats in de grand finale bemachtigen, welke plaatsvindt op zondag 14 juni. Studenten.net hebben zo acht weken lang de kans in de finale terecht te komen. De hoofdprijs is een ticket naar de World Series of Poker in Las Vegas, inclusief verblijf in The Caesars Palace en $ 500 zakgeld.

Studentenvereniging vs. studentenvereniging
Zijn de studenten uit Groningen beter in poker dan de studenten uit Leiden? Is het Rotterdamsch Studenten Corps beter dan het Amsterdamsch Studenten Corps? Naast een individueel klassement, bestaat het NK Studenten Poker ook uit een verenigingsklassement. Hoe meer spelers van een vereniging zich aanmelden, hoe groter de prijzen voor deze vereniging. Deze variëren van van pokertafels tot LCD tv's.

Deelnemen kan door naar http://poker.studenten.net te gaan en de software te downloaden.

Einde persbericht

Over Studenten.net
Studenten.net is sinds 1998 de grootste online community voor hbo- en wo-studenten en heeft op dit moment ruim 262.000 leden en meer dan 20.000 bezoekers per dag. Moederbedrijf All4Students BV is uitgever van bepalende internettitels als Studenten.net, Studentenbaan.nl, Stages.nl en Studentenkamers.nl. Op de sites kunnen studenten onder meer terecht voor bijbanen, stages, kamers, kortingen, prijsvragen, reizen en informatie over studie, carrière en vrije tijd.



Ingezonden persbericht