Ingezonden persbericht


Tilburg geeft gratis geld weg

5 Willem, 10 Guus en 25 Ferry. Nieuwe, rasechte Tilburgse betaalmiddelen die op 18 april, de 200e verjaardag van de stad Tilburg, als wettig betaalmiddel zullen dienen in sTraaT van de ToekomsT. Vernoemd naar Tilburgers die zowel nu als in de toekomst hun stempel op de stad drukken. Tilburg CowBoys en Jeroen de Leijer tekenden voor het ontwerp van deze unieke gratis valuta die ook echt te pinnen is in sTraaT van de ToekomsT. Willem, Guus en Ferry worden geaccepteerd bij verschillende gelegenheden in sTraat van de ToekomsT, zoals de Yoghurtsalon en Jos & Joop's Prijzenpaleis.

De ToekomsT van Tilburg; de toekomst van een grote stad

De wereld verandert en Tilburg verandert mee. Hoe? Door het introduceren van lokale betaalmiddelen bijvoorbeeld. Hoe Tilburg in de toekomst kan zijn, wordt 18 april op een 'zwart-witte wijze' geschetst in sTraaT van de ToekomsT, gelegen op het Willemsplein. Een stukje stad, compleet met mensenmassa's, veel beeld en veel thema's. Volledig 'anders dan anders' uiteraard, want Tilburg CowBoys zijn verantwoordelijk voor het idee en de exotische uitvoering.

Een kijkje met een vette knipoog in de ToekomsT van Tilburg is te nemen van 14.00 tot 19.30 uur op het Willemsplein.

Tilburg 200 jaar stad

sTraat van de ToekomsT is een van de acts tijdens het feest rond de 200e verjaardag van de stad Tilburg. Deze verjaardag wordt op 18 april, de dag dat de stad ook echt jarig is, heel uitgebreid gevierd. Die dag vullen prachtige theatervoorstellingen, muzikale optochten, fantastische parades en een geweldig kinderfestijn het hart van Tilburg, om te eindigen met een waanzinnig slotspektakel. Tilburg overtreft zichzelf met het unieke theaterprogramma vol Europese en zelfs wereldberoemde acts en heeft bovendien de Nederlandse primeur van enkele van deze voorstellingen.

EINDE PERSBERICHT