Ingezonden persbericht


+ + + Persbericht + + +

Klantgerichte benadering bepaalt keus Kliniek Ortho-Fit voor Medicore

Utrecht, 15 april 2009 ­ Kliniek Ortho-Fit is een nieuwe en innovatieve kliniek, gericht op hoogwaardige orthopedische behandelingen. `Omdat wij ons direct vanaf de start volledig op onze cliënten willen kunnen focussen, zochten we voor de financieel-administratieve ondersteuning een partner die ons vakgebied kent', zegt orthopedisch chirurg dr M.J.M. Driessen. `De keus viel op Medicore omdat dit een specifieke focus heeft op orthopedie binnen de omgeving van een zelfstandig behandelcentrum. Dat is precies wat wij nodig hebben. Maar wat de doorslag gaf, was de bijzonder klantvriendelijke benadering die het bedrijf heeft.'

Omgekeerd is Kliniek Ortho-Fit ook voor Medicore een interessante partij. `Wij werken altijd graag met organisaties die ­ net als wij zelf doen ­ in de voorhoede lopen', zegt sales manager Jeroen Huzen. `Kliniek Ortho-Fit is een typisch voorbeeld van zo'n organisatie. Het is een bedrijf dat net van start gaat en dat zich richt op een discipline waarin wij al behoorlijk veel ervaring hebben. Juist omdat Kliniek Ortho-Fit zo innovatief wil zijn, biedt het ons kansen om invulling te geven aan toekomstige behoeften als een speciaal medisch dossier voor hun orthopedische registraties. Zo kunnen we samen een ontwikkeling doormaken die in ons beider voordeel is.'

Kliniek Ortho-Fit (www.kliniekortho-fit.nl) is een nieuw initiatief op het gebied van hoogwaardige orthopedische behandelingen. In dit gespecialiseerde zelfstandige behandelcentrum kunnen mensen terecht voor uiteenlopende orthopedische ingrepen, waaronder diverse operaties van de knie, heup en schouder. Ook voor sportgerelateerde orthopedische behandelingen fungeert Kliniek Ortho-Fit als kenniscentrum.
De orthopeden die binnen Kliniek Ortho-Fit actief zijn, behoren tot de top van hun vakgebied en hebben bovendien in deze praktijk de beschikking over state of the art technologische ondersteuning. Snelle en vakkundige behandeling van patiënten vormen voor Kliniek Ortho-Fit het uitgangspunt voor alle activiteiten.

Medicore (www.medicore.nl) is een jong en snel groeiend bedrijf dat naam gemaakt heeft met de ontwikkeling van software die precies aansluit bij de behoeften van de zorgaanbieders. Het Medicore Informatie Systeem is een uniek en allesomvattend softwarepakket voor logistieke en administratieve steun dat de gebruiker in staat stelt snel en adequaat in te spelen op de veranderende eisen in de hedendaagse gezondheidszorg. In het Medicore Informatie Systeem komen modulegewijs alle zaken bij elkaar die in dit kader van onmisbaar belang zijn: patiëntenregistratie, planning, behandelingenregistratie, elektronische aanleveringen aan zorgverzekeraars, digitale dossiervorming en debiteurenbeheer.

Voor verdere informatie (