( BW)(IL-ALERI) Aleri richt zich op marktfragmentatie met versie 3.0 van de Aleri marktliquiditeitanalysemotor

CHICAGO--(BUSINESS WIRE)--Apr 14, 2009-- Nieuwe versie voegt geconsolideerde laatste handelsoperatie- en beste aanbiedingsofferte voor uitbreiding van de geconsolideerde boeken voor handelsbeslissingen en smart order routing

Aleri, een toonaangevende leverancier van complex event processing (CEP) technologie en op CEP gebaseerde oplossingen voor de ondernemingscategorie, kondigde vandaag de uitgifte aan van versie 3.0 van de Aleri marktliquiditeitsmotor (Aleri Market Liquidity Analysis, MLA). Met Aleri MLA kunnen handelaars en brokers marktgegevens consolideren via om het even welke plaats van uitvoering, waarbij deze geautomatiseerde analyses kan draaien ten opzichte van de geconsolideerde marktweergave ter stimulering van handelsstrategieën of uitvoering van smart order routing.

Daar versie 3.0 van de MLA-server de consolidatie van ”niveau 1” gegevens toevoegt, wordt het geconsolideerde orderboek uitgebreid met marktprijzen van de laatste handelsoperaties, beste offertes en andere samenvattende gegevens via alle plaatsen van uitvoering. Dit nieuwe kenmerk gecombineerd met de complete controle die de gebruiker heeft over de ingesloten/uitgesloten plaatsen van uitvoering alsmede de consolidatie van symbolen, biedt traders, en specifiek degenen die op de Europese aandelenmarkt vertegenwoordigd zijn, een overzicht van de aangeboden aandeelprijzen via de multilaterale handelsinstellingen (multilateral trading facilities,MTFs) en diverse beurzen.

“Aleri lanceerde MLA oorspronkelijk in het begin van 2007 als directe respons op MiFID in Europa en de steeds grotere behoefte aan hulpmiddelen die de volledige marktdiepte zou kunnen analyseren. Omdat markten steeds grotere volatiliteit bezitten, zien we dat steeds meer firma's van MLA gebruik maken zodat deze een compleet overzicht van de markt kunnen hebben,” aldus Don DeLoach, CEO van Aleri. “Met een groeiend aantal klanten die achter ons staat, voeren we nieuwe verbeteringen aan de MLA-motor uit, zodat traders en geautomatiseerde handelstoepassingen de beste uitvoering in een gefragmenteerde markt kunnen bereiken.”

Door de consolidatie van meervoudige orderboekinvoeringen van individuele uitwisselingen, Alternative Trading Systems (ATS) en MTFs, voor de creatie van een virtueel marktboek, voorziet MLA in een machtig hulpmiddel voor de handel op gefragmenteerde markten. Hierdoor wordt de liquiditeit over de gehele markt geanalyseerd, in plaats van slechts een enkele uitwisseling. Omdat de Aleri MLA-motor op het Aleri CEP-platform wordt gebruikt, kunnen gebruikers de consolidatieregels en analyses aan de klant aanpassen onder de belofte van een ultra-lage latentie, schaalbaarheid en een robuuste implementatie voor het leveren van hoge betrouwbaarheid waarbij de gegevensintegriteit garant staat.

Versie 3.0 van de Aleri MLA-motor is nu beschikbaar voor demonstratie en installatie. Voor een gratis demonstratie en aanvullende productinformatie, ga s.v.p. naar www.aleri.com.

Aantekeningen voor Redacteuren

Over Aleri

Aleri, een toonaangevende leverancier van complex event processing (CEP) technologie en op CEP gebaseerde oplossingen in de ondernemingscategorie voor financiële diensten, levert een hoge-prestatieplatform voor het snelle bouwen en inzetten van real-time gegevensanalysetoepassingen, zonder dat hierbij gegevensbeheer, schaalbaarheid, prestatie of veiligheid in gevaar worden gebracht. Gebouwd voor hoge doorvoer met minimale latentie, biedt de event processing technologie van Aleri klanten de mogelijkheid onmiddellijk een groot aantal hoge snelheidsgegevens te analyseren en te beantwoorden die risico tot een minimum beperkt en concurrerend voordeel verhoogt.

Met Aleri’s CEP-aangedreven oplossingen kunnen real-time gegevens naar inzicht worden vertaald, waarbij de financiële industrie sneller op wisselende condities kan reageren en door het geven van snelle informatie betere beslissingen genomen kunnen worden. Het Aleri Liquiditeitsbeheersysteem heeft een hefboomeffect voor de power van CEP bij het leveren van eind naar eind real-time beheer voor cash en liquide middelen ter vermindering van liquiditeitsrisico's op korte termijn en waarbij een optimale financiëring gewaarborgd wordt. De Aleri Market Liquidity Analysis - motor consolideert en analyseert meervoudige orderboekinvoeringen van individuele uitwisselingen voor het leveren van een machtige tool bij de trading op gefragmenteerde markten.

Aleri is een wereldwijde onderneming met hoofdkantoor in Chicago en kantoren in New York, New Jersey, Mountain View, London en Parijs. Voor meer informatie, bezoek www.aleri.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:

Cognito US
Deborah Eisenberg / Ishviene Arora
+1-646-395-6300
aleri@cognitomedia.com
of
Cognito UK
Rod de St Croix / Adam Honeysett-Watts
+44 (0)20 7438 1100
aleri@cognitomedia.com
of
Aleri
Kelly Shumaker, +1-312-540-7347
kelly.shumaker@aleri.com