Ingezonden persbericht

PERSBERICHT
Rotaryclub Ede

Ede, 14 maart 2009

Dit jaar voor de tweede maal Het Groot Edes Dictee.

Rotaryclub Ede organiseert voor de tweede maal Het groot Edes Dictee op 14 april 2009, en de opbrengst van het evenement gaat naar kinderen in Nederland en India.

Het Groot Edes Dictee 2009 biedt Ede en regio een feest voor dictee-schrijvers, en draagt onder het motto 'Kansen voor Kinderen' bij aan een beter bestaan voor kinderen in Nederland en India.
Dit keer biedt de Christelijke Hogeschool Ede, die in 2007 de wisseltrofee won voor het beste bedrijfsteam, onderdak aan het Het Groot Edes Dictee. Weerman en tv persoonlijkheid Reinier van den Berg zal het het dictee voorlezen en juryvoorzitter Cees van der Knaap, burgemeester van Ede, zal de winnaars bekend maken.
Iedereen kan zichzelf laten sponsoren om individueel deel te nemen aan het dictee. Inschrijven kan via de website http://www.hetgrootedesdictee.nl , waar ook meer informatie te vinden is. Bedrijven kunnen meedingen naar de wisseltrofee door een team af te vaardigen en zich zo te profileren als sportief, taalvaardig, en betrokken bij het lot van kinderen dichtbij en ver weg.