Groen!

Dinsdag 14/04 om 11 u in het Huis der Vlaamse Volksvertegenwoordigers: Vlaanderen Transitland versus een groene economie

Dinsdag 14 april om 11u, organiseert Groen! een persconferentie in het Huis der Vlaamse volksvertegenwoordigers waarbij een overzicht gegeven wordt van de 20 grote infrastructuurwerken waaraan de Vlaamse regering zich verbrand heeft en waarvoor Groen! alternatieven heeft uitgewerkt. Bart Staes, lijsttrekker Europa, en Filip Watteeuw, lijsttrekker Oost-Vlaanderen, zullen u aan de hand van een handig overzicht doorheen de megaprojecten loodsen. Voor ieder project werd een handige informatiefiche opgesteld. Tijdens die week zullen ook provinciale Groen! groepen acties organiseren om de inwoners in te lichten over de Vlaamse transitplannen. Alle acties en het bijhorende materiaal zullen ook bekendgemaakt worden. Na de persvoorstelling worden er broodjes aangeboden.

In de loop van de week, zullen de lokale Groen! groepen in de verschillende provincies acties houden om de nadelige gevolgen van Vlaanderen Transitland en de alternatieven uit te leggen. Een overzicht van deze activiteiten zal uitgedeeld worden tijdens de persconferentie.