Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Tingelend de zomer door met LOVY Lucky Bells

Fashionable zilveren enkelbandjes met een portie geluk

Den Haag, april 2009 - Deze zomer lanceert kindersieradenmerk LOVY (lucky and lovely kids jewelry) Lucky Bells: traditionele Cambodjaanse enkelbandjes met belletjes voor hippe baby's, meisjes en hun moeders. Al honderden jaren geven Aziatische moeders hun baby's deze zilveren chang krang choeung om boze geesten af te weren. Daarnaast laten de tingelende belletjes precies weten waar een rondkruipend kindje zich bevindt.

Ontwerpster Laura van den Brink van LOVY wilde deze traditie nieuw leven inblazen en bedacht naast de originele versie met alleen zilveren belletjes, ook een parel- en een Swarovski-versie. De enkelbandjes zijn erg populair in de Verenigde Staten sinds Maddox, het Cambodjaanse zoontje van Angelina Jolie, ermee werd gesignaleerd.

Glamour in een doosje
LOVY Lucky Bells worden handgemaakt in Nederland van .925 sterling zilver, zoetwaterparels en Swarovski kristallen. De enkelbandjes zijn luxe verpakt in een sieradendoosje: klaar om cadeau te geven. In elk doosje zit een kaartje om een persoonlijke wens op te schrijven; op de achterkant van het kaartje staat de betekenis van de Lucky Bells beschreven. De Lucky Bells zijn naast fashionable accessoire ook zeer geschikt als keepsake, een aandenken voor bijvoorbeeld de geboorte van een baby. De zilveren enkelbandjes zijn verkrijgbaar in vier maten: baby, girl, teen en mama. Verkoopprijzen starten vanaf 29,95 euro.

Over LOVY (lucky and lovely kids jewelry)
Sieradenmerk LOVY (lucky and lovely kids jewelry) werd in 2008 opgericht door ontwerpster Laura van den Brink. Naast de Cambodjaanse zilveren enkelbandjes verkoopt LOVY ook parelarmbandjes voor kinderen en doop- en communiesieraden. Van den Brink maakt de sieraden zelf en verkoopt haar collectie online via haar eigen webwinkel en bij verkooppunten in het land. Meer informatie op www.lovy.nl.

Noot voor redacties

Als bijlage is een persbericht in opgemaakte pdf-vorm beschikbaar met enkele voorbeelden van ons beeldmateriaal.

Laura van den Brink
http://www.lovy.nl/