Gezocht: Beste Leerbedrijf Savantis 2009

Deze week valt bij alle Erkende leerbedrijven van Savantis en bij ROC's de uitnodiging 'Gezocht! Beste Leerbedrijf van Nederland' in de bus. Iedereen kan een bedrijf aanmelden om in aanmerking te komen voor deze eervolle titel.

Savantis is op zoek naar uitblinkende leerbedrijven met een eigen visie op opleiden. Leerlingen en medewerkers die geïnspireerd worden door een bijzondere werkwijze en prestaties. Collega-bedrijven, onderwijsinstellingen én de sector zien dat het leerbedrijf een voortrekkersrol vervult. Opleiden is de rode draad in het bedrijfsbeleid en `een leven lang leren' staat in de schijnwerpers. Past dit profiel bij een leerbedrijf? Dan kan dit bedrijf tot 17 april 2009 aangemeld worden voor de verkiezing van het Beste Leerbedrijf Savantis 2009.

Savantis organiseert in 2009 de verkiezing voor leerbedrijven die werkzaam zijn in de sectoren:

- Schilderen en Onderhoud

- Industriële Lakverwerking

- Afbouw

- Reclame, Presentatie en Communicatie

DRT Vloeren uit Oss is vorig jaar uitgeroepen tot winnaar in de sector Afbouw en als overall winnaar van Savantis. In de sector Schilderen en Onderhoud was de winnaar Niek Grooteman Schilders uit Wervershoof. APS Advertising uit Heeswijk Dinther is vorig jaar uitgeroepen tot Beste Leerbedrijf in de sector Reclame, Presententie en Communicatie.

Aanmelden vóór 17 april 2009
Aanmelden kan door het retourneren van de antwoordkaart bij de uitnodiging of per e-mail via besteleerbedrijf@savantis.nl

Prijsuitreiking: 24 september 2009
Op donderdag 24 september 2009 wordt tijdens het feestelijke evenement `Uitblinkers zetten de toon' in De Flint te Amersfoort bekend gemaakt welke leerbedrijven per sector hebben gewonnen. Uit deze vier winnaars wordt dan ook de overall winnaar gekozen, het `Beste Leerbedrijf Savantis 2009'. Het Beste Leerbedrijf van Savantis 2009 wordt voorgedragen voor de landelijke verkiezing, een initiatief van het Ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap.