O-791-2009 Verkeersongevallen op de Nieuwe Postweg in Tholen Op de Nieuwe Postweg in Tholen vonden woensdag twee verkeersongevallen plaats. Omstreeks 07.00 uur brak een schaftkeet van een bedrijfsauto los en kwam op rijstrook voor het tegemoetkomend verkeer terecht. Daar botste de keet frontaal op een tegemoetkomende personenauto. De bedrijfsauto werd bestuurd door een 26-jarige man uit Melderslo. De gegevens van de bestuurder van de personenauto zijn niet bekend, wel is bekend dat deze man niet gewond raakte.

Om 08.15 uur vond het tweede verkeersongeval plaats. Op de parallelweg van de Thoolse brug kwamen een 36-jarige automobilist uit Tholen en een 65-jarige, uit Bergen op Zoom afkomstige, bestuurster van een brommobiel met elkaar in aanrijding. De automobilist keek naar de eerdere aanrijding en had even zijn aandacht niet bij het verkeer. Voor zover bekend raakte niemand gewond. Beide voertuigen raakten beschadigd.

W-792-2009 Inbraak in horecabedrijf, Vlissingen
In de nacht van dinsdag op woensdag werd ingebroken in een horecabedrijf op de Boulevard in Vlissingen. Er werd een deur geforceerd en uit het pand werden een paar kassalades met daarin enkele honderden euro's gestolen.

W-793-2009 Aanrijding in Oost-Souburg
Op de A58 bij Oost-Souburg gebeurde woensdag om 11.50 uur een aanrijding. Een 76-jarige automobilist uit Oudenbosch, met in zijn auto een 73-jarige vrouw uit dezelfde plaats, remde af voor een oranje verkeerslicht. Achter hem reed een vrachtauto, bestuurd door een 38-jarige man uit 's-Gravenpolder. Deze man kon niet tijdig remmen en er volgde een aanrijding waarbij allebei de voertuigen beschadigd raakten.

Z-794-2009 Rijden onder invloed, Sluis
In de Hoogstraat in Sluis werd woensdag omstreeks 17.00 uur een 61-jarige automobilist uit de gemeente Sluis betrapt op rijden onder invloed. De man had bijna 3 1/2x de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken en moest zijn rijbewijs inleveren.

W-795-2009 Winkeldief aangehgedronken en moest zijn rijbewijs inleveren.

W-795-2009 Winkeldief aangehouden, Vlissingen
In een winkel in de Govert Flincklaan in Vlissingen werd woensdagavond een 39-jarige Vlissinger aangehouden wegens winkeldiefstal. De man had een huisdeurslot en een fietsslot gestolen met een gezamenlijke waarde van E 70,45.

Politie Zeeland werkt op de grens van land en water. Zij biedt politiezorg op maat aan de Zeeuwse bevolking en haar vijftien miljoen jaarlijkse gasten. Professioneel en integer levert het korps haar bijdrage aan de veiligheid en leefbaarheid in Zeeland.

Door wijk-, buurt- en dorpsgericht werken met zichtbare en aanspreekbare politie geeft politie Zeeland invulling aan het motto: 'Waakzaam en Dienstbaar'. Afwisselend werk met wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.


---- --