Senternovem

28-01-2009 | Welke ambitieuze duurzame veranderaar grijpt zijn/haar kans?

Aanbod : TrainingsPROGRAMMA Eenvoud in duurzaamheid

Leiderschap voor de lerende organisatie met complexe vraagstukken Voor beleidsmedewerkers, managers, projectleiders, opdrachtgevers en consultants die te maken hebben met complexe projecten van hun organisatie. In deze training gaat het om het ontwikkelen van je competenties en het benutten van je persoonlijk commitment in het leiderschap bij complexe vraagstukken rondom duurzaamheid. De cases van de deelnemers nemen daarbij een belangrijke plaats in.

Het programma is gebaseerd op Presencing en Theory U, een benadering, ontwikkeld door Peter Senge, Otto Scharmer en hun collega´s, voor leiderschap in lerende organisaties die te maken hebben met complexe vraagstukken. Deze benadering is ook heel goed toepasbaar op vraagstukken rondom duurzame ontwikkeling, zoals Senge in zijn nieuwste boek The Necessary Revolution. How Individuals and Organizations Are Working Together to Create a Sustainable World laat zien.

De training vind plaats op 15 t/m 17 april 2009. De voorbereidingsfase start ongeveer een maand daarvoor.

(Voor een aantal medewerkers van de overheid kan deze training gefinancierd worden door het programma leren voor duurzame ontwikkeling)
Contact

Als je wilt deelnemen je je uiterlijk 15 maart 2009 aanmelden bij Create2connect op de website: www.create2connect.nl .

Downloads

trainingsprogramma eenvoud in duurzaamheid