Gemeente Ede

nummer 055 / Ede, 31 maart 2009

Meepraten over de WMO in Ede, Bennekom en Lunteren

De WMO-raad wil meer bekendheid geven aan de Wet Maatschappelijke Ondersteuning. Veel mensen hebben er geen idee van wat de WMO is en wat de WMO-raad doet. Daarom organiseren we vier voorlichtingsbijeenkomsten.

Drie 's middags te weten in Ede in de Klinkenberg op dinsdag 7 april, in Lunteren in de Honskamp op woensdag 15 april en in Bennekom in Beringhem op donderdag 23 april, alle drie van 14.00 tot 16.00 uur en één 's avonds in Ede in zaal Rehoboth, (Driehoek 11) op woensdag 6 mei van 19.30 tot 21.30 uur.

Een ieder die meer wil weten over de WMO is van harte uitgenodigd.

De presentatie van programma VCP (Versterking Cliënten Positie) geeft u inzicht in de materie, wat de werkwijze is van het WMO-loket, wat de WMO doet en voor wie? De WMO-raad laat zien wat ze tot op heden heeft bereikt. Tijdens de pauze kunt u schriftelijk vragen stellen over zaken die met de WMO en de WMO-raad te maken hebben. In een paneldiscussie worden de vragen besproken. We hopen er op deze manier o.a. achter te komen hoe u over de WMO denkt en wat u van de WMO-raad verwacht.

Om zeker te zijn dat er genoeg plaats is, kunt u zich voor een bijeenkomst aanmelden. Neemt u dan per email of telefonisch contact op met Jan Hille Ris Lambers (E: wmoraad@gmail.com of tel: 0318-414427). Kom meepraten want uw aanwezigheid maakt het verschil!
---