Protestantse Kerk in Nederland


Conferentie 'Goede Zorg'

wo 15 april 2009 - do 15 april 2010
Hoe zouden we als christenen vandaag onze visie op goede zorg onder woorden brengen? Welke bijdragen kunnen kerken leveren in een brede maatschappelijke discussie over goede zorg? Welke invalshoeken worden zichtbaar als we ons in het bijzonder op diaconaat richten? Over deze vragen wordt een conferentie georganiseerd.

De conferentie begint met een referaat van Martin Walton, Lichamelijkheid is het einde van de werken van God. Dat wordt gevolgd door een forumgesprek, een gezamenlijke maaltijd en drie werkgroepen. Medewerking verlenen Hans Arwert, Dirk Jan Bakker, Henriëtte Bertels, Jacqueline Kool, Herman Noordegraaf, Marnix de Romph en Martin Walton.

De bijeenkomst is bedoeld voor wie bij het thema betrokken is vanuit kerk, diaconie, universiteit of zorginstelling. De conferentie wordt georganiseerd door de beraadgroep Diaconie en Zorg van Kerk in Actie.

Meer informatie
De conferentie wordt gehouden op woensdag 15 april 2009 van 15.00 tot 21.00 uur in het Protestants Landelijk Dienstencentrum in Utrecht. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Zie voor het volledige programma en aanmelden: www.kerkinactie.nl