Waterschap Roer & Overmaas


ondertekening op 15 april a.s.

Uitnodiging ludieke ondertekening op 15 april a.s.

Graag nodigen wij u uit om op woensdag 15 april a.s. aanwezig te zijn bij de ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst tussen de Gemeente Roermond, het Waterschapsbedrijf Limburg, het Waterschap Roer en Overmaas en Waterschap Peel en Maasvallei. Wat deze samenwerking precies inhoud wordt toegelicht tijdens een kort programma in de Statenzaal van het stadhuis, waar de heren Jan Schrijen (voorzitter Waterschap Roer en Overmaas), Henk van Alderwegen (voorzitter Waterschapsbedrijf Limburg en Waterschap Peel en Maasvallei) en Gerard IJff (wethouder van Milieu Roermond) nader op de samenwerking zullen ingaan.

Voordat het echter zover is, speelt zich op de Markt een ludiek tafereel af, waar genoemde bestuurders op een wel zéér unieke wijze hun samenwerking bekrachtigen. Leerlingen van facilitair onderwijs- en activiteitencentrum Niekée uit Roermond (dat in januari 2009 nog de prestigieuze Scholenbouwprijs van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen won) leveren op diverse manieren hun bijdrage aan dit gebeuren, dat zeer zeker voor de filmende en fotograferende pers een mooi plaatje oplevert! Dat de hoofdrol is weggelegd voor een heleboel toiletrollen mag in deze niet vreemd zijn ;-) Dus mis het niet!

Het programma op de Markt begint om 13.30 uur, maar vanaf 13.00 uur zullen leerlingen al op originele wijze het publiek attenderen op hetgeen te gebeuren staat. Na afloop van het buitengebeuren (ergens tussen 13.45 en 14.00 uur) bent u van harte welkom om in de Statenzaal de toelichting bij te wonen. Na afloop is in de Bestuurshal de mogelijkheid aanwezig om interviews af te nemen met de aanwezige bestuurders en onder het genot van een kopje koffie/thee en een stukje vlaai met elkaar van gedachten te wisselen. Het officiële programma loopt rond de klok van half drie ten einde.

U bent van harte welkom op woensdag 15 april a.s. op de Markt in Roermond. Wij stellen het op prijs indien u door middel van een korte reply op deze mail laat weten of wij op uw komst mogen rekenen.