Gemeente Etten-Leur

Wijkrondgang door Sanderbanken

Samen met wethouder Jean-Pierre Schouw

Wijkrondgang in Sanderbanken voor alle bewoners

Op 15 april aanstaande wordt er in de wijk Sanderbanken een wijkrondgang gehouden. De rondgang heeft tot doel om u als bewoner in staat te stellen uw wensen, opmerkingen en dergelijke over het openbaar gebied te vertellen aan de gemeente. Eigenlijk gaat het om alles wat er in uw wijk speelt.

Wethouder Jean-Pierre Schouw is hierbij aanwezig, samen met een aantal medewerkers van de gemeente en afgevaardigden van samenwerkingspartners. U krijgt de mogelijkheid om de wethouder persoonlijk te spreken over zaken die betrekking hebben op de leefbaarheid van uw wijk. Zaken die uit de rondgang naar voren komen, kunnen op deze manier direct aan de orde worden gesteld.

De rondgang is voor alle bewoners van de wijk Sanderbanken. Heeft u interesse, dan kunt u zich woensdag 15 april om 14.45 uur melden bij het wijkgebouw Sanderbanken aan Binnenhof 13. Afhankelijk van uw wensen en opmerkingen wordt de route uitgezet, die om 15.00 uur begint.

U bent van harte welkom op 15 april. Mocht u nog vragen hebben over deze wijkrondgang, dan kunt u contact opnemen met Catharina Hoevenaars, medewerker buurtbeheer, in het stadskantoor (076 5024469).

Pasen
Subsidie aanvragen

Er is 1 vacature

Nieuw op deze site

Stadskantoor

Roosendaalseweg 4
4875 AA Etten-Leur
Tel: 076 - 502 40 00
Fax: 076 - 503 38 80

info@etten-leur.nl