Gemeente Elburg


Doen 55-plussers in Elburg nog mee?

Geachte heer/mevrouw,

Als Seniorenraad en gemeente Elburg doen we een beroep op alle 55-plussers in Elburg om mee te den- ken in het gemeentelijk beleid. Dit kan door u beschikbaar te stellen voor de Seniorenraad en door mee te doen met bijeenkomsten voor senioren.

Wat is de Seniorenraad?
De Seniorenraad is door de gemeente ingesteld. De Seniorenraad heeft tot taak de belangen van 55- plussers in Elburg te behartigen.
In het najaar van 2008 zijn 55-plussers opgeroepen om zich kandidaat te stellen voor het lidmaatschap van de Seniorenraad. Deze oproep heeft nagenoeg geen kandidaten opgeleverd. De Seniorenraad en gemeente Elburg stellen zich daarom de vraag of 55-plussers in Elburg nog mee doen.

Meedenken & Meetellen!
We kunnen ons niet voorstellen dat er niet tenminste 9 senioren in Elburg mee willen denken bij het behartigen van belangen van senioren! We roepen u daarom dringend op om u beschikbaar te stellen voor de Seniorenraad!

In de 3 grootste kernen van de gemeente worden in de maand april bijeenkomsten gehouden over de vorming van een nieuwe Seniorenraad.

Die bijeenkomsten vinden plaats op 15 april ('t Harde, Maranathakerk), 23 april (Doornspijk, de Deel) en 27 april (Elburg, 't Huiken). De bijeenkomsten starten om 19.30 uur en duren tot ca. 21.30 uur.

Om de nieuwe Seniorenraad ook handvatten mee te geven voor het gesprek zal er op deze avond ook een presentatie gegeven worden over mogelijke onderwerpen in het gemeentelijk seniorenbeleid. Graag willen we van u horen welke onderwerpen u aan de orde zou willen stellen in de nieuwe Senioren- raad. Dat kan door op één van de avonden aanwezig te zijn. Wij stellen dat zeer op prijs!

Namens de Seniorenraad Namens de gemeente Elburg

W. v.d. Worp Wethouder G. van der Velde

Mocht u meer informatie wensen of bereid zijn om tot de Seniorenraad toe te treden dan kunt u contact opnemen met de heer van de Worp (0525-651603), de heer van der Heide (0525-681908) of de heer van Zeeburg (0525-661321). Kandidaten dienen zich uiterlijk 5 mei as. te melden.